LOOK GENER 2022

Ja estem immersos de ple en el nou hivern que, com sempre, ens aporta una gran diversitat de propostes i estils. Després de dos anys convivint amb la pandèmia, tant la gent com els dissenyadors han volgut que tothom es torni a reenganxar al plaer de poder gaudir de la moda en la seva màxima expressió. Tant és així que, tant les formes, com els colors i els acabaments, estan estretament relacionats amb el plaer i l’hedonisme.

El peluix, les plomes, les minifaldilles, els colors foscos com ara el negre, bordeus o blau marí, entre altres, seran elements predominants aquesta temporada. Però, tampoc ens hem d’oblidar del platejat i el daurat, així com dels metal·litzats, que aniran guanyant terreny a mesura que avanci l’hivern. Pel que fa als complements, els volums XL s’han apoderat de les bosses i les sabates que, sens dubte lluiran amb contundents plataformes.

 


Com ja hem comentat en la nostra introducció, els colors foscos són els referents d’aquesta temporada. En aquesta imatge podem observar com el negre, la faldilla curta o els serrells, són els elements predominants de l’acompanyant del Narcís Socias, que també llueix un esplèndid abric en color blau marí, com manen els cànons.

En Aquesta oportunitat, el Narcís Socias ha canviat d’acompanyant i, com podem observar, aquest últim llueix un look de rabiosa actualitat, on combina les tonalitats de moda a la perfecció, els blaus marins amb el gris cendra i unes sabatilles esportives que, a banda de donar-li un toc més fresc, és una opció que cada vegada està més de moda.

En aquesta imatge hem de destacar el look de la protagonista femenina, que vessa hedonisme i encant per tot arreu. Com no podia ser d’una altra manera, el negre del pantaló i els botins no podia faltar a la cita, però és l’excentricitat del top el que crida més l’atenció, amb un atreviment que hipnotitza i diverteix a la vegada. Una proposta que ens encanta!

Si hem de destacar un look d’aquests tres protagonistes, sens dubte, és el del noi de la dreta, ja que segueix els cànons del que marca la tendència per a aquesta temporada d’hivern, jeans en color blau marí i jersei negre, que combina a la perfecció amb els complements com ara el cinturó i els botins, totes dues opcions en color pell envellida.

Hem parlat a la nostra introducció bàsicament de moda femenina, però pel que fa a l’àmbit masculí hi ha uns aspectes com ara el jersei de coll alt que porta el Pau Augé i que ha ressorgit amb força, així com l’original americana del Pere Augé o l’excel·lent i perfectament harmonitzat look del Jonathan Hinkson.

Philippe Shangti és un artista molt creatiu i això ho demostren les seves fantàstiques creacions artístiques, però aquest vessant creatiu no es queda només en l’àmbit artístic. Sens dubte, pel que fa al seu estilisme, aquest també vessa modernitat, creativitat i originalitat. La camisa i el pantaló són negres, però crida l’atenció l’esmòquing en vellut vermell i les sabatilles tipus boxejador. Magistral!

Esplèndids i espectaculars els looks que llueixen el matrimoni compost pel Dr. Josep Carles Rodríguez Picart i Rosalina Areny. És molt clar que segueixen els cànons que marquen tendència i que, a més a més, ho fan amb estil i glamur. El negre i el blau marí són els dos colors que imperen en el seu estilisme, però les formes i els complements, també honoren el conjunt global.

Bé, si a la introducció d’aquesta secció donaven una sèrie de consells que marcaven tendència, aquí teniu l’exemple més evident del que hem comentat. Vestits o minifaldilles molt curtes, extremadament curtes, colors negres i metal·litzats o platejats i daurats, són tota una oda d’exaltació al ‘brillo’ i les propostes que més imperaran aquest hivern. Magnífiques!

Així com la noia va apostar per un estilisme molt atrevit, els seus acompanyants masculins van optar per la seguretat que ofereixen les camises i americanes, això sí, van retre homenatge al color de moda per excel·lència aquesta temporada, el negre.

Sens dubte, un triumvirat d’allò més espectacular on podem observar tres propostes ben diferenciades. A la dreta un look total black amb minivestit negre amb lluentons; al centre, un altre total black amb crop top creuat i falda llarga amb gran obertura lateral. A l’esquerra, l’Anna Alcaide lluïa un esplèndid vestit evasé en color fúcsia que, sens dubte, va cridar l’atenció de tots els presents a la festa.

Toni Ripoll, a l’esquerra, va apostar per un estil mountain, ja que ens visitava amb motiu d’un tast de vins i va aprofitar per retre homenatge a les muntanyes del Montsant i també d’Andorra. La protagonista del centre va optar per un vestit curt en color gris i la resta del look en el negre de moda. Pel que fa al seu acompanyant per la dreta, va optar per camisa i pantaló clàssics.

 

La Ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva i el Cap de Govern, Xavier Espot, van apostar per a l’ocasió per dos looks clàssics, on les americanes li donen un inconfusible aire protocol·lari i de formalitat, a l’altura dels seus càrrecs. Jordi Argemí, portava la indumentària típica dels esportistes, ja que es tractava de la gala ‘L’Esport ens Connecta’.

 

El secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruíz, va optar per un clàssic i elegant vestit amb americana i corbata de color gris. Al centre, la consellera general Sandra Codina va optar per l’harmonia cromàtica, però amb un look original amb pantaló animal print i jaqueta estil militar. A la seva dreta, el conseller ordinenc Jordi Serracanta va optar per un look més casual, on el plumífer no deixa de marcar tendència.

 

El conseller d’Encamp Nino Marot i el conseller ordinenc Jordi Serracanta, van optar per a aquesta ocasió per un look casual, però això sí, amb tonalitats cromàtiques actuals, de grisos i negres que, per molt que sigui una gala esportiva, s’ha de marcar tendència.

 

Tres propostes ben diferenciades. A la dreta podem observar un estil molt ètnic i trencador amb les noves tendències, perquè l’originalitat també hi compta! Al centre, un quasi total Black en cuiro, que trenca amb la camisa animal print. Pel que fa a la Meri Rabadà, va optar per una brusa estil canesú jaqueta negra i pantaló XL, una de les noves tendències aquesta temporada.

 

Aquí tornem a veure la consellera general Sandra Codina, aquesta vegada escortada pel Carles Aguareles, un dels premiats la Nit de l’Esport, i a la dreta, un look molt actual, on el negre conjuntat amb l’animal print i el plumífer en color or metal·litzat, compleix les normes que marquen les tendències d’aquesta temporada.

 

Jaume Martí, president del Comitè Olímpic Andorrà i Xavier Espot Miró, president de la Federació Andorrana de Golf, també van assistir a la gala de l’esport  i ho van fer amb vestits clàssics i americana, però sense corbata, un gest cap a tendències més actuals.