Look de maig: estils primaverals

Ja estem immersos plenament en una primavera que està fent honor a les seves característiques, amb un temps molt variable i reiterades pluges. Però això no és motiu suficient per deixar de lluir els nostres millors looks i per fer-li una picadeta d’ull a les noves tendències. Les minifaldilles han tornat amb força i la manera de combinar-les també, ja que podeu optar per un blazer o un tweed de jaqueta i minifaldilla, amb un cropped top o amb transparències, qualsevol opció pot ser bona, perquè el més important és aconseguir una estètica harmònica.

Tampoc ens oblidem dels pantalons paper bag de tall ample, una opció que també gaudirà d’infinites combinacions. Però seran aquestes les propostes que ens ofereixen les protagonistes de la nostra secció? Tot seguit ho podrem comprovar.

Look del mes de maig 2022

Feia molt temps que els nostres protagonistes masculins no ens oferien alguna proposta més actualitzada i refrescant, però en aquesta ocasió, i malgrat que llueixen vestits clàssics, és d’agrair veure uns colors tan primaverals, fugin del tradicional negre i blau marí. Clàssic sí, però actual, també.


Look del mes de maig 2022

Que el negre és el rei de la nit, és una obvietat, que ha imperat durant tota la temporada tardor-hivern, també; però que es resisteix a marxar durant la primavera, és un fet contrastable.


Look del mes de maig 2022

Ja ho dèiem a la nostra introducció, la minifaldilla és l’autèntica reina de la temporada i les seves combinacions infinites. En aquesta imatge la llueix amb un jersei de màniga curta i coll de cigne, aconseguint una estètica molt harmònica, quant a estil i color.


Look del mes de maig 2022

En aquesta imatge comencem a veure una gamma cromàtica més oberta, on eles colors foscos ja no són els protagonistes i o l’street style s’imposa com a tendència. Sens dubte, sigui per anar a la feina o per a un esdeveniment oficial, cada vegada més, l’estil de carrer es va fent un lloc molt important en les nostres vides.


El Salvaavf va optar per un look molt casual, on crida molt l’atenció del print de les seves sabatilles. Pel que fa a la Nina Hita, ens va sorprendre la seva capacitat de conjugar elements tan diferents, però aconseguint una harmonia perfecta, entre un total black casual, l’americana i les botes.


Look del mes de maigUna altra vegada tornem a veure un total black com a protagonista d’un look femení. Està clar que aquesta imatge correspon a principis de la primavera i que el negre es resisteix a deixar el seu tro, així que encara el continuarem veient en molts esdeveniments.


Look del mes de maigCom ja és habitual, tant l’Esther Peralba com l’Edmon Pallerola, mai no ens defrauden amb els seus looks. En aquesta oportunitat, l’Esther va optar, com a nota dominant, per un conjunt de camisa, top i blazer, amb pantaló negre, on va predominar el contrast de color.  L’Edmon va optar per un vestit clàssic, però, sense corbata i amb jersei, que li dona un aire més informal.


Look del mes de maig

En aquesta instantània observem dues propostes molt diferenciades. D’una banda, una opció molt primaveral, on el punt i el print floral rendeixen homenatge a la primavera i una altra on el negre torna a ser el protagonista de la nostra imatge.


Look del mes de maig

La Montse Planelles, com ja és habitual, ens sorprèn amb un look molt original i rabiosament actual, perquè elevar a tendència colors habituals no és gens fàcil, però ningú millor que ella per a deixar-nos bocabadats amb aquest black & white de passarel·la. La seva acompanyant va lluir un glamurós conjunt o destaca el blazer animal print monocolor.


Look del mes de maig 2022

La protagonista d’aquesta imatge va optar per un vestit llarg, amb un print delicat i original, que atorga al conjunt serenitat i harmonia.


Look del mes de maig

Sens dubte, dins d’aquesta imatge destaca el minivestit de la dona de la dreta, primer perquè és tendència per aquesta primavera-estiu, i després per uns colors que no ens cansarem de veure aquesta temporada. La protagonista de l’esquerra llueix un glamurós vestit negre vaporós, i l’home va optar per una aposta molt casual.


Look del mes de maig

Modernitat i classicisme, dos conceptes absolutament harmonitzats en aquesta proposta que ens regala la dona de la imatge. Excel·lent detall del fulard i les sabates, pel seu acolorit aspecte i magnífic detall de la camisa curta, emulant un croppe top. El seu acompanyant va optar per un estil molt casual.


Look del mes de maig

Impecablement vestits, els protagonistes d’aquesta imatge, entre els quals trobem la presència de Jordi Tàpies i la seva dona, van optar majoritàriament per un estil clàssic però molt elegant. Crida l’atenció una de les peces a tenir en compte aquesta temporada, el pantaló paper bag de la dona del centre.


Look del mes de maig

Pepi Pintat, president de la FAE, i Enric Codoy, van optar per un look casual per assistir a la gala d’entrega de premis de la federació d’esquí andorrana.


Look del mes de maig

El ministre Jordi Torres també va optar per un look casual però amb americana, en la línia de la resta d’assistent a l’entrega de premis de la FAE, la mateixa elecció que l’altre protagonista masculí de la imatge. Ens agrada veure un dels primers looks de la temporada, on el blanc es fa present, segur que, a partir d’ara, el veurem amb més insistència.


Look del mes de maig

Estil casual i conjunció harmònica i cromàtica, la que ens ofereixen aquests dos homes, que han escollit cada element amb minuciositat. El resultat, comoditat i elegància.


Look del mes de maig

La Laura Rossell llueix un impecable look total black, rematat per una torera en cuiro i pell, que li dona un aire de sofisticació i elegància a la resta del conjunt. Sens dubte, el negre es resisteix a marxar, malgrat els aires primaverals.


Look del mes de maig

Com no podia ser d’una altra manera, el look més adient per assistir a una gala esportiva ha de ser desenfadat. En aquesta imatge podem observar un mix casual-esportiu, conjuntats amb dos magnífics plumífers.


Look del mes de maig

En aquesta oportunitat, els protagonistes masculins, Bartumeu Gabriel i Jimmy, van optar per un look street style, una de les opcions que van guanyant terreny, dia rere dia. La dona va escollir l’opció més repetida en tots els esdeveniments del país, on el color negre és el protagonista absolut.