LOOK ABRIL

La primavera està cada vegada més a prop, i amb ella arriben el sol, la calor i l’explosió de colors, que esperem que també es tradueixi en looks ben extremats i acolorits. En l’edició anterior, els Total Black van ser els clars protagonistes, i tot i que segueixen i seguiran sent tendència sempre, aquest mes molts usuaris han apostat per coses diferents.

El Phillip Botelle, un look casual de jersei i pantalons verds, amb uns mocassins súper extremats i amb la sola de diferents colors. Ens encanta! A la dreta, el Joan Saludes ha triat un look 100% denim. Destaquem la decoloració de la camisa, a la moda, i el plumífer negre brillant.

Ens encanten les botes tipus muntanyenc, siguin de color ocre o marró. Queden fantàstiques amb texans, i ambdós protagonistes han conjuntat cromàticament els seus plumífers amb els fulards. Genial!

Els mocassins que porta el Josep Lluís Pérez són molt extremats, ja que combinen el color marró, el negre i el blanc. Els texans foscos queden genial amb el plumífer. L’Elisabet Pérez ha triat color, i ens encanta. L’abric rosa conjunta a la perfecció amb el fulard de pèl, i no parlem dels pantalons tipus cuir de color granat. Fantàstics!

Ens encanta l’estil motorista que porta la Sílvia Riva, Ministra de Cultura i Esports. Els botins amb detalls platejats són una passada, igual que la caçadora de pell. El Gerard Rieger, el seu marit, ha optat per un look més casual, combinant cromàticament abric i jersei.

Elegància pura. Els color dels pantalons que porta ell és tendència aquest any, i combinats amb el fulard blau i els mocassins d’ant marró queda fantàstic. La Jocelyne Caballero, ambaixadora de França a Andorra, ha optat per focalitzar el color del look al fulard estampat, cosa que ens encanta, igual que el color blavós brillant del seu plumífer.

El Total Black que porta ella no seria el mateix sense l’abric grisós folrat de pèl blanc i els botins amb taló. Ell ha optat per uns jeans i una americana blau marí estampada amb quadres. El fulard granat ens encanta i combina amb la boina i els mocassins!

Tres estils ben diferents. El noi de l’esquerra ha optat per un look esportiu al que dona un toc trendy amb l’abric marró fluix i folrat de pèl. Al mig, un vestit súper elegant amb pantalons de ratlles i camisa blanca, rematat amb uns oxford marró. A la dreta, un conjunt extremat. Destaquem la camiseta de màniga llarga Lacoste i els detalls de pintura que tenen els pantalons grisos.

Dos Total Black, però ben diferents. A la dreta, destaquem les botes de canya alta i xarol que estilitzen molt les cames, i ens encanta l’abric negre de pèl, que combinat amb el jersei de coll alt queda molt refinat. A l’esquerra, una faldilla alta que s’eixampla als turmells, i amb estampat de quadres que conjunta genial amb la bossa tipus tote.

La Sònia Bermúdez té un estil únic. Els pantalons brillants són molt extremats, i combinen fantàsticament amb la brusa estampada de tons lilosos. Les vambes, també brillants, rematen el conjunt. Ell ha optat per un look casual amb camisa grisa, que porta oberta i que és color tendència, i uns mocassins negres molt elegants.

 

Ens apassiona el vestit gris estampat de ratlles que porta ell, i com l’ha combinat amb la corbata, que és molt extremada. I l’abric d’ella, és increïble! L’estampat és súper modern, i com l’ha combinat amb les sabatilles esportives és genial, donant un toc de color al look Total Black.

Classe. Així definim aquests dos conjunts. El vestit negre d’ell és molt refinat, i la corbata estampada a ratlles negres i blanques remata el look. Ella ha optat per un vestit estampat, i conjunta cromàticament amb l’altre protagonista d’aquesta fotografia. Les botes de canya alta i pell negra són una molt bona opció.

Els botins amb taló sempre són una bona elecció, i les dues protagonistes els han combinat de forma ben diferent. La noia de l’esquerra porta una brusa blanca impecable, amb reflexos brillants, i els pantalons tipus cargo d’ant brillant són la canya! La noia de la dreta porta una americana vermella que ens apassiona, ja que és un color molt arriscat i combina a la perfecció amb el negre.

Les tres noies vesteixen molt elegant i de negre, tot i que amb tres estils completament diferents. A l’esquerra, el toc està en els pantalons brillants i la bossa tipus satchel de la marca Balenciaga. La noia del mig porta un vestit bàsic de coll alt i curt, que remata amb unes sandàlies de taló molt extremades i una bossa de mà Guess. La noia de l’esquerra ha optat per una jaqueta de pell tipus vestit i unes botes de canya alta i taló a l’última. Els nois han optat per un estil més casual, tot i que elegant. La camisa blanca combina genial amb els pantalons de color cru, i el fulard gris del noi de la dreta és molt trendy.

L’abric blau marí amb relleu i detalls de punt és únic, i queda genial amb els pantalons skinny i els mocassins del mateix color. Ella porta un impressionant abric de pèl i una brusa estampada, que conjunta amb la bossa tipus satchel també decorada.

Vestit i gris, tendència aquesta temporada i elegància pura. I d’aquesta manera vesteixen els dos protagonistes de la fotografia, tot i que cadascun ha combinat el look a la seva manera, i ens encanta!

No us transmeten molt bona energia tots dos? A nosaltres sí, i a més vesteixen súper refinats. El vestit gris queda fantàstic amb la corbata blau pastel, i el vestit blau marí amb pantalons estrets, i combinat amb els mocassins ocre, és genial.

Ells han escollit vestit fosc i camisa, refinament sens dubte. La noia de l’esquerra ha escollit un Total Black al que ha donat un toc de color amb els botins tipus militar de color blanc. La noia del mig duu un vestit negre curt que ha combinat amb unes sabates tipus Mary Janes de taló. La noia de la dreta ha optat pel blanc, fet que ens encanta, i porta uns pantalons animal print que queden genial amb les ballarines platejades.

Cada protagonista té la seva personalitat, i així s’expressa en els diferents looks que porten. Destaquen els conjunts esport, però això no significa que no siguin trendy. El fulard de la noia de l’esquerra és fantàstic i combina amb les seves ulleres. La noia del seu costat duu unes sabatilles esportives Balenciaga que combina amb la camisa de quadres vermella. L’estampat del jersei del noi del seu costat és molt modern, igual que els jeans trencats que porta la noia de la seva dreta. Ens encanta la combinació d’armilla i plumífer del noi de la dreta, i també el vestit animal print blau fluix i la caçadora de cuir de la noia de la dreta.

Els somriures de les tres protagonistes estan a l’altura del seu estil. Ens encanta el detall de la franja platejada dels pantalons de la noia de l’esquerra. També la camisa texana de la noia del mig, que trenca amb el monocromatisme del seu look. La jaqueta tipus militar amb decoracions i els botins marrons formen part d’un conjunt molt modern.

Fantàstiques! La protagonista de la dreta porta un abric súper modern amb decoracions d’adhesius, però el que realment ens apassiona és el folre de pèl multicolor. És una passada! La protagonista de l’esquerra duu un plumífer que li arriba fins als turmells i amb decoracions també de pèl. Impressionant.

Ens encanta que aquestes dues senyores vesteixin amb colors i estampats tan vistosos, i encara més que siguin el vermell i el rosa. Senyalen l’arribada de la primavera i demostren ser arriscades i extremades. Si senyor!

D’això se’n diu anar a la última. A l’esquerra un Total Black amb un toc de color amb l’estampat de la camisa. El vestit negre estampat és genial, i combina a la perfecció amb la bossa. El vestit estampat amb tons de blaus i liles és molt extremat, i ens encanta el color. La noia de la dreta ha combinat la bossa animal print amb els botins, del mateix estampat, i el color del jersei no podia ser millor.

Qui diu que l’estampat animal print no pot ser de color verd militar? Què moderna! I els pantalons de cuir negre, que acaben d’arrodonir el look. Adorem l’abric llarg estampat de la senyora del mig, molt i molt extremat. A la dreta, un conjunt casual de jeans i jersei negre bàsic. Ens encanten les botes de canya alta que porta.

La gràcia dels jeans és saber combinar-los, ja que s’adapten a qualsevol situació. I aquest jersei blau amb brillantines ha sigut una molt bona tria. Els botins negres de pell donen el toc final.

Estil únic i molta classe. A l’esquerra, destaquem el ponxo amb decoracions de pèl, que combina cromàticament amb la camisa, els pantalons i les sabatilles esportives amb plataforma. Sublim! A la dreta, destaquem les faldilles i el seu estampat, entre militar i animal print. Queda fantàstic amb la camisa negra.

Quina americana! Els colors i l’estampat donen molta vida al Total Black, i són el punt de mira del look. A la dreta, destaquem el collar, que queda genial amb tot el conjunt, i també la camiseta verda. Ens encanta el color.

Fantàstica! Així definim a la protagonista. Ha cuidat tots els detalls, des dels pantalons rectes i de tall ample, fins les sabatilles esportives que combinen el gris i un estampat, acabant per la camisa d’estrelles blanques.

– Fashion victims! Els pantalons de quadres són tendència des de fa un parell de temporades, però aquest són diferents a tots els que hem vist fins ara. Molt extremats! Ens encanta l’estampat del vestit i com l’ha combinat cromàticament amb el fulard i les sabates de taló.

Quina combinació i com ens agrada! El vestit semi-transparent amb tons lilosos i volants queda genial amb les botes tipus militar, negres i de plataforma. Un look arriscat, però encertat. El vermell ens apassiona, i combinar-lo amb negre es sinònim de donar al clau. Els mocassins rematen el look.

Som amants de les caçadores de pell, i combinades amb botins negres queden fantàstiques i molt modernes. Els pantalons de la noia de la dreta combinen a la perfeccio amb la camisa. Destaquem el seu estampat i el seu reflex brillant. Els botins d’ant són genials!

Les dues protagonistes han optat per un estil casual i còmode, però cuidant detalls. L’armilla negra queda molt bé amb el jersei de coll alt a ratlles taronja. A la dreta, destaquem la camiseta de màniga curta, que està de moda aquesta temporada. Combina genial amb els botins.

 

democrates andorra