Especial noces: Romanticisme, practicitat i elegància

En aquesta ocasió et presentem, a través de les noves col·leccions de Rosa Clará, les últimes tendències en vestits de núvia. La firma ha donat a conèixer, per a aquest any, cinc noves col·leccions, totes carregades d’estil minimalista que focalitzen la seva atenció en els detalls, sense deixar de banda els paràmetres d’excel·lència característics dels seus dissenys que afavoreixen totes les siluetes · 

En aquestes cinc col·leccions el romanticisme, els anys 20 i la practicitat dels vestits desmuntables són protagonistes. Tots els vestits s’adapten fàcilment a les necessitats de la núvia actual, que busca elegància, comoditat i un toc de sensualitat.

Multi-look

Adorns suaus i delicats, com a puntes, rivets d’encaix i aplicacions incrustades, juntament amb detalls actuals com ara els escots quadrats són alguns dels elements triats per a col·lecció d’enguany. La col·lecció de vestits de núvia Rosa Clará Couture 2022 sorprèn amb la seva proposta multi-look, ja que els vestits de núvia de crepè stretch es poden combinar amb diferents elements (boleros, capes o faldilles) per compondre diferents conjunts units sota un mateix estil. És una opció ideal per a núvies modernes. La línia inclou des de vestits de núvies sense tirants fins a vestits de núvia de màniga llarga. En aquesta col·lecció també destaquen les grans faldilles de tul il·lusió que combinen harmoniosament amb elegants cossos de crep o d’encaix geomètric i micropedreria.

Especial Noces Rosa Clarà
Sensualitat i elegància

Rosa Clará, aquesta línia realça siluetes que s’ajusten al cos en impecables vestits de crep; alguns amb adorns de botons en el mateix teixit, la qual cosa confereix a la núvia un aire molt actual. La sensualitat, en aquest cas, es veu potenciada a través de les faldilles amb obertures laterals o frontals i amb cossos canesús de tul flocat, un dels teixits estrella d’aquesta col·lecció. També destaquen els encaixos, siguin geomètrics o els nous micromotius florals i els dissenys realitzats en tul amb aplicacions florals d’efecte cotó.

Especial Noces Rosa Clarà
Estil bohemi

Rosa Clará Bohème és la versió més romàntica de la col·lecció de Rosa Clará, ja que reinterpreta l’estil bohemi, però des d’una perspectiva luxosa i refinada. Aquí manen les siluetes fluides i els talls nets, que fan brillar detalls d’inspiració ‘vintage’ com a delicades puntes que emmarquen esquena i cintures. També destaquen l’aplicació de flors seques liofilitzades, combinades amb flors d’organza i paper fetes a mà, que la núvia pot personalitzar amb el seu look aplicant-les al cinturó, les espatlles, l’esquena… o, també, en el seu pentinat.

Especial Noces Rosa Clarà
Estil eteri i delicat

Aquestes dues característiques defineixen la línia Rosa Clará Soft, en la qual els cossos són els autèntics protagonistes. Aquesta col·lecció presenta una gran feina de costura i disseny amb encaixos amb relleu amb pedreria i micropedreria que aporten un toc de llum molt especial a la núvia.

Especial Noces Rosa Clarà
Reinterpretació de l’estil dels anys 20

Rosa Clará Gatsby és la joia de la col·lecció 2022, una línia de vestits de núvia resplendents que convida a la moda dels anys 20 al món del matrimoni. La col·lecció reinterpreta l’estil sofisticat i opulent dels daurats anys 20 per a la núvia actual. En aquesta línia, la firma proposa vestits menys estructurats, de tall recte, amb detalls luxosos com ara pedreries, plomes i lluentons amb tocs de color com ara nacre, xampany i plata.

Especial Noces Rosa Clarà


Índex de continguts: Especial Noces

  1. Introducció: El dia més important de la teva vida
  2. Look per a núvies: Romanticisme, practicitat i elegància (actualment ets aquí)
  3. Look per a nuvis: Clàssic i desenfadat
  4. Lluir perfecta el dia més important de la teva vida
  5. Tips d’Anna Barroca & Gala Perfumeries
  6. Odetti Bistró, sabors per celebrar
  7. L’organització, factor clau perquè la teva celebració sigui inoblidable
  8. 8 destinacions per gaudir d’una Lluna de Mel somiada