Especial Noces: Abans de tot, simplicitat

Com sempre, els looks es reinventen una vegada més sense arribar a l’extrem dels recollits més elaborats i ostentosos. Seguim en la línia dels recollits del 2021, on vam veure molts semi-recollits, cuetes i trenes, recollits clàssics però redissenyats d’una forma més natural; amb denominació d’origen, però molt frescos i juvenils ·

L’estilista professional Anna Barroca ens explica que els pentinats desenfadats es fusionen molt bé amb tots els estils, sigui mesclats amb cuetes o trenes, o també amb una aposta pels recollits amb cabells postissos per aconseguir aquells volums més desitjats.

Quant als colors, aquest no seran gens excèntrics, sinó més aviat naturals. Els accessoris tindran un rol important a l’hora de definir l’acabat dels pentinats i l’Anna està segura que la pedreria imperarà una vegada més.

Sens dubte, tornarem a tenir un gran ventall de versions durant aquest 2022, amb pentinats que encaixaran dins de la neutralitat, però sense deixar de banda el toc personal i distintiu de cada núvia.


C/ de la Sardana, 3 · AD500 Andorra la Vella
+376 867 776 · www.annabarroca.es

El maquillatge perfecte

Aquests looks fantàstics, els podem complementar amb aquestes recomanacions de Gala Perfumeries. El maquillatge ha de ser natural, i ha d’aportar un aspecte de pell bonica i lluminosa. Com ho farem?

 • PREPARA LA PELL: La pell ha d’estar ben hidratada perquè estigui enlluernant i sucosa!
 • PERFECTA: Aplicarem la base per unificar el to, un fons de maquillatge nude i un corrector d’ulleres per dissimular petites imperfeccions.
 • NATURAL: Galtes amb tonalitats préssec o rosades, imitant el rubor natural amb el Joli Blush Clarins 01, un coloret que s’adapta a tots els tons de pell, és de tonalitat modulable, textura lleugera i fina.

Joli Blush Clarins 01

 • RESALTA LA TEVA MIRADA: Prebase d’ulls perquè el maquillatge duri més, amb ulls en tonalitats pastel, amb un delineat molt fi en negre. L’ideal és usar el Lancôme Liner Idôle Waterproof, de punta ultrafina i flexible. Celles ben definides!

Lancôme Liner Idôle WaterproofNO OBLIDIS: Llavis amb tons suaus. Nude amb una mica de brillantor, gràcies al Huile Confort Lèvres Clarins 04, que il·lumina, nodreix i realça els llavis.

Huile Confort Lèvres Clarins 04

 • CLAU: Ressaltar la lluminositat en pòmuls, arc de Cupido, nas i a sota de les celles.
 • TOC FINAL: Pols translúcids per segellar el maquillatge.

Sens dubte, el maquillatge que sempre has somiat!


Galaperfumeries Homepage (ES) - GALA Perfumeries

Edifici La Rotonda · Av. Meritxell, 78 · AD500 Andorra la Vella
+376 736 616
www.gala.ad

Índex de continguts: Especial Noces

 1. Introducció: El dia més important de la teva vida
 2. Look per a núvies: Romanticisme, practicitat i elegància
 3. Look per a nuvis: Clàssic i desenfadat
 4. Lluir perfecta el dia més important de la teva vida
 5. Tips d’Anna Barroca & Gala Perfumeries (actualment ets aquí)
 6. Odetti Bistró, sabors per celebrar
 7. L’organització, factor clau perquè la teva celebració sigui inoblidable
 8. 8 destinacions per gaudir d’una Lluna de Mel somiada