Especial noces: L’organització, factor clau perquè la teva celebració sigui inoblidable

L’arribada de la primavera marca l’inici d’una de les temporades més especials de l’any, la de les noces i comunions. Aquestes celebracions, especials i entranyables per definició, comporten una organització impecable i molta atenció als petits detalls, una qüestió que Gatzara Espectacles té molt per la mà ·

Gerard, Íngrid, Andrea i Anna, equip de Gatzara Espectacles
Gerard, Íngrid, Andrea i Anna, equip de Gatzara Espectacles

Més de 20 anys d’experiència en el món de l’organització d’espectacles i esdeveniments són la carta de presentació de Gatzara Espectacles, una empresa dinàmica i innovadora que compta amb tot el necessari per a la teva celebració, amb un catàleg gairebé infinit d’opcions perquè t’ho passis bé, sense cap més preocupació.

Envelats beduins

Amb ells, tindràs a l’abast des de tota mena d’envelats i estructures, com ara una àmplia varietat d’espectacles musicals, teatrals i fins i tot de màgia, que s’adapten perfectament a tota classe de públic, fins i tot de l’infantil, amb el suport d’animadores professionals que prepararan tallers de màgia, maquillatge, bombolles de sabó, manualitats, globoflèxia i molt més!

Creativitat i proximitat

L’Íngrid i el Gerard, ànimes de Gatzara Espectacles, confessen que “la gent sempre vol coses diferents”, motiu pel qual connectar amb els nuvis –o pares, en el cas d’una comunió– és fonamental perquè la celebració sigui com sempre l’han somiat. Gràcies a aquesta proximitat, que es tradueix en una molt bona entesa, el seu equip és capaç de sorprendre els clients amb propostes creatives i innovadores que no deixen indiferent a ningú. Una parella que està a punt de casar-se, normalment no té l’experiència d’organitzar una boda, però Gatzara Espectacles hi serà per assessorar-los i guiar-los en cada moment.

Al corrent de les noves tendències

Les noces i comunions a hotels i grans sales continuen essent molt populars, però una tendència que va guanyant molta rellevància és la d’escollir espais rústics i naturals, amb envelats magnífics, d’estil beduïns o saharians, que s’integren de manera harmoniosa a l’entorn. En un país com Andorra, aquest estil té molt bona acceptació, especialment quan es compaginen amb una il·luminació adequada, la música perfecta i elements decoratius, com ara bales de palla i cadires de fusta, que et conviden a gaudir de la natura d’una manera diferent.

Si bé els ‘fotomatons’ no deixen de ser populars, el ‘videomaton’ fa un pas més enllà. Els nuvis i convidats es posaran sobre una plataforma giratòria mentre una càmera enregistrarà un vídeo de 360 graus, un bon record d’un moment especial. Aquestes són tan sols algunes de les opcions que ofereix Gatzara Espectacles, que també compta amb màquines Sparkular de pirotècnia freda, ideal per a balls nupcials i entrades triomfals, així com serveis de cocteleria acrobàtica, actors infiltrats i una novetat cada vegada més demanada, el piano-bar, un format interessant per aquells que volen una proposta diferent i divertida per gaudir de còctels i música en directe, amb èxits del swing, jazz, blues i rock and roll.

Deixa’t assessorar pel millor equip de professionals i fes de la teva celebració una experiència digna de recordar!


Av. de Rouillac, 3. AD200 Encamp
+376 731 631
www.gatzara.com

Índex de continguts: Especial Noces

  1. Introducció: El dia més important de la teva vida
  2. Look per a núvies: Romanticisme, practicitat i elegància
  3. Look per a nuvis: Clàssic i desenfadat
  4. Lluir perfecta el dia més important de la teva vida
  5. Tips d’Anna Barroca & Gala Perfumeries
  6. Odetti Bistró, sabors per celebrar
  7. L’organització, factor clau perquè la teva celebració sigui inoblidable (actualment ets aquí)
  8. 8 destinacions per gaudir d’una Lluna de Mel somiada