Especial noces: Odetti Bistró, sabors per celebrar

Odetti Bistró dona la benvinguda al bon temps amb una carta refrescada i pensada per gaudir d’una de les estacions més boniques de l’any, sense oblidar en cap moment a aquelles persones que volen celebrar-hi els millors esdeveniments.

Fotos: César De Pablos

La clau de l’èxit d’Odetti Bistró passa no només per la qualitat dels seus productes o per l’exquisida execució de cada plat, sinó també per ser l’escenari ideal per celebrar tota mena d’ocasions especials, des de dinars i sopars d’empresa, fins a noces i comunions.

Tot s’hi val en aquest acollidor restaurant escaldenc, ubicat al núm. 14 del carrer Santa Anna. Amb més de 250 referències enològiques, Odetti Bistró compta amb una de les bodegues més completes del Principat, amb vins i escumosos provinents principalment d’Espanya i França, però també d’Andorra i altres racons del món, que mariden a la perfecció amb cada proposta culinària que neix dels seus fogons.

Odetti Bistró compta amb una sala privada i una sala principal que es poden llogar per celebrar-hi esdeveniments

D’atmosfera càlida i acollidora, la sala d’Odetti Bistró és una invitació a deixar-se abrigar per la llum natural i una decoració agradable, amb una ambient informal i al mateix temps glamurós. L’establiment també disposa d’una sala privada on regna la tranquil·litat i la discreció, perfecta per a celebracions íntimes i reunions de negoci. I, ara que el sol ens regala més hores de la seva presència, la terrassa d’Odetti Bistró esdevé un punt de trobada fantàstic per fer el vermut, una copeta o la tapa de la teva elecció.

Durant la tardor i l’hivern, els comensals han pogut degustar plats exquisits com ara l’arròs cremós de bolets amb cansalada ibèrica, el còctel de llagostins ‘any XXI’, el magret d’ànec amb salsa agredolça, el steak tartar Odetta, entre d’altres creacions, àpats deliciosos que ens fan comptar els dies per descobrir la renovada carta estival.


Índex de continguts: Especial Noces

  1. Introducció: El dia més important de la teva vida
  2. Look per a núvies: Romanticisme, practicitat i elegància
  3. Look per a nuvis: Clàssic i desenfadat
  4. Lluir perfecta el dia més important de la teva vida
  5. Tips d’Anna Barroca & Gala Perfumeries
  6. Odetti Bistró, sabors per celebrar (actualment ets aquí)
  7. L’organització, factor clau perquè la teva celebració sigui inoblidable
  8. 8 destinacions per gaudir d’una Lluna de Mel somiada