Sant Eloi et porta les compres a casa teva

Fer la compra mai no havia estat tan fàcil! Amb tan sols uns pocs clics, Sant Eloi i Condisline lliuraran la teva comanda a la teva llar, perquè la rebis amb total comoditat, estalviïs temps i diners i, a més a més, de la manera més senzilla.

Oblida’t de fer cues, desplaçar-t’hi i carregar bosses molt pesades, amb el servei de compra online de Sant Eloi i Condis Line. A través de www.condisline.ad, en poc temps, podràs escollir entre una gran varietat de productes d’alimentació i begudes, així com múltiples referències del celler, productes de perfumeria i higiene, neteja, tabacs, aliments i accessoris per a mascotes, i moltes opcions més.

Amb un portal web user-friendly i les màximes garanties de seguretat de dades financeres i de privacitat, Sant Eloi aposta per apropar-te els productes més frescos i al millor preu, amb un servei acurat i meticulós, en el qual els productes congelats i refrigerats no perdran la cadena de fred i, per tant, arribaran a casa teva en òptimes condicions. Només necessites disposar d’una targeta de crèdit o dèbit, o bé de la targeta Sant Eloi de pagament, amb la qual les teves compres seran facturades a final de mes, conjuntament amb la resta de comandes efectuades en algun establiment del grup Sant Eloi.

Per una compra mínima de 30 euros, Sant Eloi et portarà la teva compra, sense cap càrrec addicional, de dilluns a divendres, en la franja horària de la teva preferència (de 09.00 a 13.00 i de 15.00 a 19.00 hores). Podràs demanar el lliurament a qualsevol adreça ubicada al centre urbà de Canillo, Meritxell, el centre urbà d’Encamp, Les Bons, el centre urbà d’Ordino, Segudet, Sornàs, Ansalonga, La Cortinada, el centre urbà de La Massana, Anyós, L’Aldosa de la Massana, Sispony, Escàs, el centre urbà d’Andorra la Vella, Santa Coloma, La Margineda, Sant Julià de Lòria, Aixovall, Aixirivall, Aubinyà, Bixessarri, Certés, Llumeneres, Nagol, Fontaneda, Juberri i Escaldes-Engordany. I, si en el moment del lliurament dels productes no ets al teu domicili, no et preocupis que l’equip de Sant Eloi deixarà la compra davant de la porta de casa teva; en cas que no vulguis que faci d’aquesta manera, ho podràs indicar com a comentari en el moment de formalitzar la comanda.