Somies amb els cabells arrissats de Zendaya? Segueix aquests consells

La cabellera salvatge s’ha convertit en una de les tendències de la temporada. Les cabelleres naturals i salvatges s’han convertit en una de les tendències favorites de les celebritats, però, per què és tan difícil aconseguir un ris bonic i amb volum?

Això de Zendaya és MOLT FORT. No només ens enamora amb cada paper que interpreta en el cinema i la televisió (ai, Rue!), també ho fa cada cop que trepitja una catifa vermella. Però, si hi ha alguna cosa de l’actriu que ens fa moltíssima enveja (sana), és el seu cabell arrissat. Ningú no pot negar que Zendaya posseeix una de les cabelleres arrissades més precioses del món, tant pel llarg com pel bonic que es veuen els seus rissos. Bucles definits i amb zero encrespaments.

3 CONSELLS PER ARRISSAR EL CABELL LLIS

Estàs cansada dels cabells llisos? Enveges la cabellera arrissada de la teva veïna? Cap problema, pots arrissar-lo quan vulguis, i fàcilment! Llegeix els nostres consells i causa sensació amb els cabells arrissats amb els quals aconseguiràs un encertat canvi de look!

CONSELL NÚM. 1: PLANXA

Igual que amb l’arrissador, si uses la planxa, recorda protegir el teu cabell de la calor! Repeteix aquest gest a tot el cabell. Obtindràs uns rínxols més oberts i menys estrets.

CONSELL NÚM. 2: TRENES

Pots modelar el teu cabell mentre dorms! Aplica una escuma específica per a rínxols amb el cabell humit. Agafa un floc de cabells i fes una trena. Fes el mateix amb tots els cabells. Després, enrotlla les trenes i lliga-les amb una pinça. Quan et despertis, desfàs les trenes i desembolica els cabells amb les mans!

CONSELL NÚM. 3: MITGES

Aquí tens un consell original! Simplement, lliga la part de la cama, d’unes mitges velles, al cap, com si fos una diadema i, després, embolica cada floc al voltant de la mitja. Després d’unes hores, desfàs el nus de la mitja i separes els cabells amb els dits, formarà uns bonics rínxols. És fàcil, no?