Torna la diversió a AnyósPark amb les Aqualounge Pool Parties!

Del 28 de juny al 26 de juliol, AnyósPark es converteix en l’epicentre de la diversió amb les seves Aqualounge Pool Parties. De les 17 h a les 22 h gaudeix d’unes sessions d’escàndol per als amants de la música i les festes a l’aire lliure.

Un cartell de luxe

Aquest estiu, els residents i visitants d’Andorra podran gaudir de la millor música, gràcies a un cartell impressionant de DJs nacionals i internacionals. La primera festa, celebrada el 28 de juny, va ser una pre-party del Festival Andorra Mountain Music, celebrat els dies 29 i 30 de juny amb les actuacions estel·lars del duet B2B, format per Eva Martí i Marian Dacal; i els DJs Joyse i Lucciana Drigani. La piscina d’AnyósPark es va transformar en un escenari vibrant, marcant l’inici d’una sèrie de celebracions que, de segur, captivaran totes els sentits del públic assistent.

Pròximes dates a la vista

  • 5 de juliol: No et perdis la música del DJ Yves V, conegut per les seves actuacions a l’èpic festival Tomorrowland. Yves V compartirà cartellera amb Joyse, oferint una experiència musical inoblidable.
  • 12 de juliol: La festa continuarà amb els DJs Juicy M, Joyse i Lucciana Drigani, assegurant una nit plena d’energia i ritme.
  • 19 de juliol: Els DJs del país Brian Cross, Joyse i Lucciana Drigani crearan una atmosfera d’eufòria que farà ballar a tothom.
  • 26 de juliol: La ‘Closing Party’ posarà el punt final amb el DJ David Oleart, qui s’encarregarà de punxar i animar al públic, per posar el fermall d’or a aquestes festes inoblidables.

L’accés a les Aqualounge Pool Parties és obert a tothom i inclou una consumició. Les entrades es poden adquirir fàcilment a través d’aquest codi QR. Els socis del Club i els clients allotjats a AnyósPark tenen l’entrada gratuïta fins a les 19 hores. A més, per aquells que volen una experiència encara més exclusiva, hi ha disponibles espais VIP: quatre a primera línia, per a fins a vuit persones; i vuit a segona línia, per a fins a cinc persones.

Vine i gaudeix!

No et perdis les Aqualounge Pool Parties d’AnyósPark, on la música, l’alegria i la diversió són els protagonistes. Prepara’t per viure l’estiu més espectacular a Andorra i deixa’t portar pel ritme dels millors DJ’s!

Ens veiem a la piscina!

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Aqualounge