Colòmbia, el país dels mil colors

Un viatge a Colòmbia és una aventura que desperta els sentits. La multitud de paisatges que alberga aquest país captivarà el viatger, que no sabrà què triar davant tanta diversitat.

Colòmbia viatges i turismeLa calidesa de la seva gent, l’exotisme de la seva naturalesa i la seva arquitectura colonial en fan un destí de somni. Un país ple de contrastos, des de l’Amazones a les platges caribenyes, passant per les ruïnes arqueològiques. A Colòmbia, descobrirem exquisides i antigues ciutats colonials com Cartagena d’Índies i Vila de Leyva, idíl·liques platges del Carib com les Illes del Rosario i San Andrés i ens allotjarem en una antiga Hacienda Cafetera.

Església de ColòmbiaEl visitant trobarà al costat de la festa als carrers, les contradiccions més sorprenents. Com aquells primers conqueridors que van venir a la recerca de tresors, descobrirà per fi que l’or de El Dorado és la seva cultura, les seves tradicions, la seva bella i fèrtil terra, les seves muntanyes escarpades, la seva gent hospitalària i els seus déus sobrevivint disfressats sota un mantell de llum i d’alegria.

La multitud de paisatges que alberga aquest país captivarà el viatger

Colòmbia posseeix un clima tropical que es caracteritza per una temperatura uniforme la major part de l’any. La diversitat ètnica també es manifesta en la gastronomia, en què s’hi barregen ingredients indígenes i espanyols amb formes de preparació africanes, àrabs i espanyoles.

Platja acuari san andrés colòmbiaBogotà és la capital i la ciutat més poblada de Colòmbia, amb una arquitectura que mescla els estils colonials, criolls i moderns, sense oblidar extensos barris populars, provocats per una forta immigració. De visita obligada, Cartagena de Índies, una bonica ciutat que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Carrers antics de ColòmbiaD’altra banda, si un disposa de més dies, es pot anar fins a l’arxipèlag de San Andrés, una de les destinacions preferides per la bellesa de les seves platges, els seus impressionants esculls i aigües cristal·lines. És un paradís per als bussejadors.

Finalment, no es pot dissociar Colòmbia del cafè. Els departaments de Caldas, Quindío i Risaralda conformen el Triangle del Cafè,  on asseguren que neix el millor cafè del món. Aquesta zona s’ha consolidat com la primera destinació rural d’Amèrica Llatina, gràcies al condicionament de les seves hisendes tradicionals en allotjaments turístics d’alt nivell.