La New York Fashion Week va tancar amb un toc asiàtic

Una vegada més, les passarel·les de la New York Fashion Week (NYFW) es van omplir de dissenyadors i models de renom d’arreu del món, però especialment de creadors d’origen asiàtic en la que va ser l’última jornada d’aquest big stage de la moda.

El gegant xinès Semir, grup empresarial especialitzat en moda per a adults, joves i nens, es va presentar conjuntament amb la dissenyadora – també xinesa i de Xangai – CJ Yao, i van mostrar una col·lecció de primavera-estiu amb un estil molt urbà, semblant al look de la reconeguda marca Supreme que tant agrada a la cultura pop.

desfilada CJ Yao Semir nyfw asiàtic
Foto: NYFW 2018

Amb estudis a Nova York i experiència prèvia a la NYFW, Calvin Luo es va presentar com un altre xinès amb projecció mundial a aquesta jornada de tancament. Els seus conjunts, de confecció estructurada, mostren una silueta femenina realçada, que funciona perfectament per a la dona que busca un outfit versàtil per al despatx o una nit especial. Sens dubte, una col·lecció Ready-To-Wear molt treballada i molt neta per a la primavera del 2019.

Calvin Luo RTW Spring 2019
Foto: NYFW 2018

C.T. Liu, dissenyador d’origen taiwanès, sap el que és un esdeveniment d’alt nivell, des que va assolir un gran èxit a l’obertura de la Mercedes Benz Fashion Week de primavera-estiu l’any 2015, a l’Àsia. Amb la seva marca C+ plus SERIES, enguany va destacar per la simplicitat dels talls de les peces però sense perdre de vista la seva identitat contemporània i avantguardista.

El vermell, va ser el color favorit de Liu Yong per obrir aquesta presentació de la marca xinesa DAKUN. Enguany, Liu va portar a la NYFW un estil completament esportiu, ple de parkas i xandalls i, per descomptat, amb vermell. No obstant això, DAKUN va mostrar diferents tons plans com ara el verd oliva – patrons militars inclosos – i el negre, amb gràfics distintius de la cultura asiàtica com ara el peix koi i el kabuki.