Descobrir Canadà i Alaska en una expedició al nord d’Amèrica

L’oest del Canadà i Alaska és un destí increïble i que presenta nombroses possibilitats. Us proposem un viatge que combina la carretera, el tren i el creuer. El nostre punt de partida és Calgary, on arribem des de Barcelona.

La ciutat canadenca de Calgary és la famosa capital del món cowboy, amb autèntiques boutiques especialitzades. És la ciutat més gran de la província d’Alberta i està situada en una regió de pujols i altiplans, a aproximadament 80 km a l’est de les muntanyes Rocalloses.

Des de Calgary la ruta ens portarà cap al llac Minnewanka per gaudir d’un mini-creuer que ens ofereix vistes de les muntanyes Rocalloses Canadenques i informació sobre la rica història del llac, seguirem cap al Lake Louise, el famós llac turquesa, passant pel llac Moraine i els famosos pics Wenchemntka.

Canadà i AlaskaLa natura és exuberant i molt pintoresca en aquesta zona del Canadà. Un dels grans atractius és la seva muntanya Castell. Admirarem el glaciar Pata de Cuervo i els llacs Boy i Peyto, per continuar cap al Parc Nacional de Jasper i arribarem fins al glaciar Athabasca, al camp de gel Columbia. Al llarg de l’autopista Yellowhead, entrarem a la província de la Columbia britànica.

Canadà English Bay VancouverContinuarem el nostre recorregut cap a Vancouver, començarem la volta per la ciutat per Yaletown, passarem per l’exòtic Chinatown, el més gran de Canadà. A pocs minuts, trobarem el barri més antic de la ciutat, l’entranyable Gastown, amb un original rellotge de vapor i petites botigues, galeries i restaurants amb encant. A Vancouver navegarem entre un arxipèlag amb petites comunitats, cases de camps, i si tenim sort entre balenes grises, orques i foques a prop de la nostra embarcació.

Canadà i Alaska AlbertaLa propera etapa serà ja a bord del vaixell, amb el qual farem el creuer fins a Alaska. Farem un recorregut pel glaciar Mendehall, on podrem visitar el camí de les cataractes de Nugget i caminar fins al bosc nacional de Tongass. També farem un recorregut de 4h amb el famós tren White Pass.

Canadà i Alaska llac lonelinessL’endemà tindrem un dia de navegació pel Parc Nacional del Glaciar Bay, considerat com a Reserva de Biofera i Meravella de la Humanitat per la UNESCO. Viurem en directe com un monumental bloc de gel es separa del glaciar, creant un ensordidor so i expulsant aigua a cent metres del creuer. A Ketchikan, visitarem les famoses construccions sobre palafits, que van ser la seu dels llegendaris bars de comerç il·legal d’alcohol i prostíbuls.

Tornarem a Vancouver, final del nostre viatge, i des d’allà ja agafarem l’avió de tornada a Barcelona. Un recorregut de somni amb els paisatges més espectaculars.

Destí recomanat per Viatges Emocions:
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806 006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)

 

 

 

democrates andorra