L’Horòscop d’abril: molta energia i equilibri

L’Horòscop d’abril:
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest mes de març gaudiràs de les relacions personals i, sobretot, les de parella. És un bon moment per divertir-te i per desconnectar de les tasques quotidianes. Busca noves relacions, que puguin aportar diversió i frescor a la teva vida i equilibra els teus sentiments envers els altres. En cas contrari, patiràs les conseqüències.

TAURE 21-04/20-05

Al començament d’aquest mes serà un bon moment per afrontar les relacions personals d’una manera més equilibrada, ja que s’obrirà una etapa important en el terreny de la comunicació. A partir de meitat del mes, mira de proposar-te nous objectius, perquè se t’obriran nous horitzons, tant en el vessant laboral com pel que fa a la teva salut.

BESSONS 21-05/21-06

Ara sí, toca divertir-te i gaudir dels plaers de la vida, és el millor moment que hauràs viscut en els últims mesos. Activa les teves relacions sentimentals i sexuals, també potencia les relacions amb els fills, s’apropen canvis importants i hauries d’estar molt atenta.

CRANC 22-06/22-07

Aquest serà un mes especialment bo per desenvolupar les teves dots creatives i per potenciar les teves habilitats. Escolta el teu interior i deixa’t portar per les teves passions. És moment de viure noves experiències i de fer les coses que realment t’il·lusionen. Si tens fills, és un bon moment per compartir experiències i per gaudir de la vida familiar.

LLEÓ 23-07/22-08

Març serà un mes especialment bo per rellançar tot el que tingui a veure amb les relacions familiars i de la llar. Explora el teu subconscient i aquest et guiarà per a obtenir fites molt positives. També és un bon moment per a posar en ordre tots els teus temes, que darrerament tenies abandonats i, un cop acabis, llença’t a l’aventura d’un gran viatge de plaer.

VERGE 23-08/21-09

Aprofita el moment per revisar les teves finances i segur que podràs treure millor rendiment a la teva economia. No és moment de doblegar-te davant de les adversitats, sinó de carregar-te de la força suficient per poder afrontar-les amb determinació, perquè tens facultats suficients per a sortir victoriosa de totes les dificultats.

BALANÇA 22-09/22-10

Març marcarà un nou rumb a la teva vida i afectarà les teves relacions sentimentals i sexuals. És un moment per trobar un equilibri entre què vols i el que pots assolir, només així evitaràs conflictes del tot innecessaris. Mira de tenir cura de la teva salut i no perdis les teves energies en coses que no t’aporten res positiu.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Comences un període ple de màgia i magnetisme. És moment de gestionar, negociar, viatjar i d’atrevir-te a utilitzar la teva imaginació per assolir tot el que et proposis. Planteja’t nous projectes i nous objectius perquè és el moment més propici per començar coses noves.

SAGITARI 22-11/22-12

És un bon moment per cultivar les relacions personals i per arribar a acords o per associar-te amb algun conegut. També és un bon moment per a enfortir la teva salut i per captar noves energies i això ho podràs aconseguir, amb moments de solitud per poder contactar amb el teu interior.

L'Horòscop CapricornCAPRICORN 23-12/22-01

Si busques un ascens laboral, aquest és el moment més adient, però no et deixis trair pel teu subconscient. Hauràs d’actuar amb determinació i amb força, però sempre respectant els altres, perquè en cas contrari, les lluites de poder, en l’àmbit professional, et poden erosionar molt més del que penses.

L'Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Aquest, serà un mes especialment indicat per a què puguis desenvolupar les teves qualitats tant en matèria intel·lectual com espiritual. També és el moment indicat per a realitzar un gran viatge, ja que això et permetrà enriquir la teva filosofia vital i per a enriquir-te amb nous estils de vida.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Estaràs especialment inspirada i ampliaràs nous horitzons. Així que, si tens l’oportunitat, fes una escapada a un destí romàntic i tranquil, ja que t’ajudarà a realitzar els canvis personals que desitges des de fa molt temps. Pel que fa a l’economia, revisa les teves finances.