Tips de decoració: aprofita els objectes han complert ja la seva funció

Després del temporal nadalenc que haurà patit la llar, arriba el moment de fer una mica de neteja amb aquells objectes que han complert ja la seva funció. Dona’ls-hi una nova vida i aprofita les tendències DIY que la xarxa t’ofereix.

Una porta versàtil

Hi ha tancaments antics que tenen molt encant, però no són aïllants. Aquesta porta amb finestra de vidre, es pot transformar en una taula baixa. Només cal serrar-la en tres parts amb precisió i tornar a unir els tres elements. Obtindrem una tauleta que podem pintar i decapar per aconseguir un moble “vintage” autèntic i personalitzat.

Coberts suspesos

Les taules de talla de fusta tenen una vida limitada com a tal. Això també pot succeir amb els draps de cuina. Doncs aquesta idea permet que els hi donem una segona oportunitat. Només cal clavar els draps a la taula i obtenim una butxaca on guardar altres estris de la cuina. A més els podem penjar a la paret, el que ens ajuda a aprofitar l’espai.

Conjunt de miralls

Com en el cas de la porta, aquesta finestra si bé no és pràctica a nivell d’aïllar, el seu encant reclama que li atorguem un altre rol a la casa. Senzilla d’executar, només cal substituir els vidres per miralls de la mateixa mida. Pintar i decapar li donaran la personalitat necessària per ser l’element estrella a qualsevol habitació de la casa.

Rentamans amb memòria

Les taules de màquina de cosir antigues, poden aprofitar-se per a qualsevol racó de casa. En aquesta ocasió la proposta és agosarada, però paga la pena pel resultat obtingut.  Sí que serà necessària la col·laboració d’un professional per poder fer el forat per on passa el tub del desaigüe del rentamans. Les potes i el pedal de la tauleta es poden pintar del color que més combini amb la cambra de bany.

Llum embotellada

Aquesta proposta no té límits en els resultats que pot oferir. Tan senzill com fer passar pel forat del cul de la botella el fil per connectar la bombeta.  Els colors del cable es poden escollir en funció del lloc on la col·locarem. També podem posar una bombeta amb una forma original, encara que la clàssica torna a estar molt de moda.