L’organització de la Pal Skimo Femení 2a Edició lliura a Autea 2.130 euros

Els organitzadors de la Pal Skimo Femení han lliurat ahir dimarts a la junta d’Autea  la quantitat de 2.130€, aconseguida  gràcies a les 118 inscripcions de la segona edició de la cursa popular celebrada el passat 11 de març a l’estació de Pal amb motiu del  dia internacional de la dona treballadora .

Autea donatiu
Foto: Nelly Dedea

Gresmi Roca gerent de Pidasa Serveis i Ma. Rosa Vergés responsable de marketing de Gala Perfumeries, organitzadores de la cursa juntament amb Matías Relmo responsable d’esdeveniments de Vallnord Pal-Arinsal i el Club Pirinenc Andorrà (CPA), han lliurat el xec de la recaptació de la cursa a les membres de la junta directiva d’Autea, a les instal·lacions de la FAAD.

Autea premi gala perfumeries
Foto: Nelly Dedea

Des d’Autea  s’han mostrat molt agraïdes a l’organització per  l’oportunitat de donar visibilitat al trastorn, així com pel lliurament de tota la recaptació de la cursa.  Una quantitat que han qualificat “d’important i que ens permetrà tirar endavant  projectes  destinats a la conscienciació del trastorn i a la formació tant de professionals com de les famílies de les persones amb TEA”. A més han recordat que el mes d’abril, “és el mes de l’autisme” i que l’associació “te programades un seguit d’activitats en les que les persones amb TEA seran els protagonistes , com el projecte d’inclusió laboral que presentarem en uns dies juntament amb l’Associació Síndrome de Down d’Andorra”.

equip Gala perfumeries Autea
Foto: Nelly Dedea

També han volgut fer un reconeixement  “a tots els col·laboradors de la cursa i a les dones i homes participants,  per a través de l’esport , compartir  amb Autea una jornada  en un entorn immillorable i amb un fantàstic ambient, que sense dubte farà que aquesta prova guany cada any més participants”.

Per part de l’organització s’ha ressaltat la xifra de participants d’aquest any, 118, que ha triplicat la de l’any passat i que esperen  superar en la propera edició.  També s’han mostrat molt satisfets per  poder col·laborar amb Autea, “una associació que està impulsant molts projectes, necessaris tots ells per les persones amb trastorn d’espectre autista i les seves famílies”.

Foto: Nelly Dedea

Des de l’organització i AUTEA volem agrair especialment a tots els col·laboradors la seva participació en aquesta edició. Sense tots i cadascun d’ells aquest donatiu no hauria estat possible: Farmàcia Roser Miró, Vallmedic Vision & Aesthetic, Caldea, Creadors d’l·lusions, Dona Secret, Gimnàs Fit, Anyós Park, Lolë, Simac, Fusteria Crespo, Eman Group, Bellacer, Rètols La Font, IPF Inspecció i Control, Serralleria Arc Metall, Rieger Topògraf, Auró Jardiners, Assap Assegurances, Gràfiques Andorranes i Apod Comunicació Visual.