Èxit de participació aquest diumenge a la Pal Skimo Femenina del 2018

La segona edició de la cursa popular femenina d’esquí de muntanya, individual i per equips, ha comptat enguany amb una gran participació, ja que gairebé ha doblat el nombre de corredores de l’any anterior. Malgrat les inclemències del temps i contra tot pronòstic, 118 corredores han pres part d’aquesta cita solidària, que s’emmarca dins dels actes que commemoren el dia internacional de la dona i que enguany comptava amb algunes novetats com ara la participació masculina, que no puntuava per la prova però podien fer d’acompanyants de les dones. Una altra de les particularitats d’aquesta prova ha estat la possibilitat de realitzar el circuit amb esquís o raquetes de neu, una especialitat, aquesta última, per la que han optat força participants.

Skimo Femenina

La sortida ha estat, a les 10.30 hores del matí, a Vallnord (sector Pal) i l’arribada, tal com ja va passar el 2017, va ser al Pic del Cubil; un recorregut de 4 quilòmetres, amb un desnivell de 420 metres. La jove corredora Andrea Sinfreu ha estat la guanyadora en categoria individual, amb un temps de 37:14.98; seguida per la Carol Cureau, amb una diferència de 58 segons respecte de la guanyadora i la 3a classificada ha estat Aida Fornieles, que ha invertit un temps de 39:40.89.

Pel que fa a la categoria per equips, la primera posició ha estat per les ‘Somiadores’, en segona

posició ha entrat l’equip de les ‘Bike de Cul’ i el tercer calaix del podi ha estat per les ‘Tamarros Liles’. Tanmateix, i tal com ja va succeir l’any passat, l’organització ha volgut tenir un recorregut amb la corredora més veterana, que també, tal com va passar l’any anterior va ser per la Eva del Olmo.

A la nova categoria de raquetes, la vencedora ha estat Hind Jamiloun, seguida per Rosa Canut i en tercera posició ha entrat Teresa González.

Skimo Femenina Gala Perfumeries

Pel que fa a les noves activitats implementades en l’edició d’enguany, cal destacar una sessió de ioga guiada, gentilesa de Lolë, que totes les participants han pogut gaudir després de finalitzar la cursa. Després, i com ja és habitual, les activitats han finalitzat amb dinar de germanor que, sens dubte, servirà per motivar encara més participació de cara a l’any vinent.

Recordem que la recaptació va destinada a Autea (l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra) i que l’elevada participació d’aquesta edició ha fet possible destinar més recursos per a una causa tan lloable i per a conscienciar a tothom sobre la importància de conèixer i lluitar contra aquesta disfunció. La Maria Rosa Vergés, directora de màrqueting de Gala Perfumeries i una de les principals organitzadores, juntament amb la Gresmi de Pidasa, s’han mostrat satisfetes amb els resultats d’aquesta edició i esperen superar el nombre de participants a l’edició del 2019.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.