Directbus, el transport més intel·ligent

L’aposta per les noves tecnologies és la marca de la casa de Directbus. Des de la incorporació dels nous vehicles equipats amb l’última tecnologia, aquesta companyia segueix apostant per tot el que sigui innovació tecnològica. Ara, treuen una nova app per fer reserves.

Directbus s’ha convertit en el líder indiscutible del transport diari per carretera entre Andorra i Barcelona

L’ultima novetat a Directbus és la nova app per fer reserves. Només cal instal·lar-la al mòbil o a la tauleta i fer una reserva serà molt més senzill. Aquesta eina s’afegeix a l’entorn Directbus, que posa al servei dels seus clients una flota de vehicles amb WiFi gratuït, carregadors d’USB a cada seient, endolls per carregar els ordinadors portàtils o altres dispositius, i uns equipaments de confort i seguretat que els converteixen ens uns autobusos de cinc estrelles. A més, a l’Estació Nacional d’Autobusos, el personal de Directbus brinda una atenció al client les 24 hores, durant 365 dies al any.

Val a dir que amb més de 17 anys de recorregut, la companyia ha fet una carrera meteòrica i s’ha posicionat com a líder del transport diari per carretera entre Andorra i Barcelona.

Actualment, Directbus ofereix 20 freqüències diàries. Els autobusos surten des de l’Estació Nacional d’Autobusos d’Andorra, des de Barcelona Sants i des de l’Aeroport del Prat. Hi ha l’opció de fer parada a Sant Julià de Lòria. La companyia proposa abonaments per a estudiants i també descomptes en funció de l’edat dels passatgers.

Tecnologia Directbus