5 Gadgets que van ser tendència l’any 2017

La nostra selecció de gadgets:

Nova Xbox One X

Amb el seu nou motor Scorpio, la nova consola Xbox One X, té més potència i ofereix una veritable experiència de jocs en 4K. Els jocs es reprodueixen molt millor i tots són compatibles amb la nova consola. Gràcies a la tecnologia innovadora, el rendiment dels jocs és molt més elevat, el temps de càrrega es redueix i la resolució és espectacular.

El nou mòbil Xiaomi

Aquest fabricant xinès ha decidit treure al mercat un mòbil que supera de poc els 200 euros amb molt bones prestacions. Amb sistema Android i 5.5 polzades, té un tacte molt agradable, setinat, la qual cosa impedeix que quedin marques. Un telèfon amb 64 Gb i amb l’Snapdragon 625 a bord i amb una doble càmera prometedora de 12 mp. La bateria té 3.080 mAh amb càrrega ràpida.

Càmera compacta Sony

Es una de les millors càmeres del moment, és la Sony DSC-HX60 , un aparell de 20.4 Mp, pantalla de 3″, zoom òptica 30x, estabilitzador òptica i vídeo Full HD. Aquesta magnífica càmera compacta supera en prestacions fins i tot a moltes reflex actuals. Pot gravar vídeo en Full HD a 60 fps, ideal para enregistrar escenes a càmera lenta, i un objectiu incorporat amb una generosa obertura de f/1.8, que molts propietaris de càmeres reflex voldrien tenir. 239€

Auriculars Bose

Aquests auriculars eviten que els sorolls externs en ens molestin mentre escoltem música. Aquest tipus d’auriculars permet escoltar la música a nivells més baixos i així es redueix la fatiga de l’oïda. També s’escolta la música amb més detall. Són ideals per viatjar en avions o en transport públic. Aquesta tecnologia de cancel·lació del soroll, elimina el soroll ambiental.

Televisor 4K de Samsung

Aquest televisor d’alta gamma de Samsung, el 4K QLED Q7F, amb tecnologia LED perceben la imatge amb una nitidesa més gran. A l’alta definició se li sumen altres característiques com l’Smart TV. Es pot connectar el televisor a Internet i descarregar aplicacions per veure pel·lícules i sèries online, aprofitant la qualitat de la pantalla 4K. Les seves mides són perfectes per als amants del cinema i l’HDR de 1.500 nits millora el contrast de colors.