Una lluna de mel idíl·lica a Sri Lanka i Maldives

El viatge de nuvis ha de ser memorable. Des de Viatges Emocions proposen diverses opcions, com la que combina Sri Lanka i les illes Maldives, amb les seves platges paradisíaques. Els nuvis comptaran amb un assessorament personalitzat i el consell de professionals per reeixir la seva lluna de mel.

platja de maldivesTriar un viatge a Sri Lanka i Maldives per la lluna de mel és una combinació ideal, amb uns paisatges espectaculars, safaris, jardins i temples sagrats. Un viatge que acaba al paradís tropical que són les illes Maldives, un lloc perfecte per gaudir de la parella en un entorn idíl·lic.

Platja i parellaSri Lanka és un país per descobrir, que encara no viu aglomeracions turístiques. Posseeix ciutats colonials, parcs naturals, com el de Yala, amb la reserva de lleopards més gran del món, plantacions de te, jardins i temples extraordinaris.

Pescadors de Sri LankaAmb la proposta de Viatges Emocions es visiten les principals ciutats, com la capital, Colombo, o la ciutat de Kandy o la de Galle, inclosa en el Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. També es va a la famosa Roca del Lleó a Sigiriya, al parc nacional de Minneriya, on es fa un safari, a les coves de Dambulla, on hi ha 150 estàtues de Buda, i al magnífic jardí d’espècies de Matale.

Villes de Maldives

Després de 10 dies a Sri Lanka, uns dies de relax a les illes Maldives seran benvinguts, on els nuvis gaudiran d’un entorn natural de somni, on la bellesa de les platges de sorra blanca i les aigües blau turquesa seran el millor colofó del viatge.

Destí recomanat per Viatges Emocions
Tel. (+376) 829 044 (Oficina Escaldes) | 806006 (Oficina Andorra) | 807 900 (Oficina Andorra)