Empreses que t’ajuden a organitzar una boda rodona

Planificar la boda és garantia d’èxit. Gatzara Espectacles saben com fer-ho perquè els nuvis quedin satisfets. Poden fer tot allò que desitgi la parella, començant pels comiats de soltera i solter, fins a la música, la decoració i fins i tot, els focs artificials.

Abans del casament, és important també reeixir els comiats de soltera i de solter. Per això és bàsic contractar una empresa especialitzada, que vetllarà perquè tot surti a la perfecció.

Preparació de la taula d'una bodaGatzara Espectacles compta amb una sòlida experiència de més de 20 anys i són capaços d’organitzar tota mena d’esdeveniments, amb idees sorprenents i llocs molt originals, sempre aconsellant els protagonistes perquè la festa sigui inoblidable. També s’ocupen de la decoració específica per a les bodes en els llocs que triïn els nuvis, amb muntatges originals per recordar, amb decoracions temàtiques segons els gustos de la parella.

Nuvis a la recepció de la seva bodaIgualment, s’ocupen de la contractació dels músics que tocaran les peces que més agradin als nuvis, ja sigui a l’església com al ball. També proposen disco mòbil i animació tant per als nens com per als adults. Fins i tot, poden organitzar un impressionant castell de focs. L’assessorament de professionals com Gatzara Espectacles serà tota una garantia d’èxit.

Cadires d'una boda a l'exteriorD’altra banda, Beth Events, creada per Elisabet Arajol, compta amb una sòlida experiència en el món de l’organització de bodes. “Un Wedding Planner s’encarrega de vetllar perquè tot el temps que transcorre des de la contractació dels seus serveis fins passat el gran dia, no suposi un estrès pels nuvis.

Boda detalls“Es tracta de concebre els desitjos de la parella en base als seus gustos, oferint els millors proveïdors i optimitzant al màxim el seu pressupost”, explica l’Elisabet, i afegeix que només un expert és capaç de preveure i controlar totes aquestes situacions, “els nuvis només han d’imaginar el casament que desitgen perquè nosaltres ens encarreguem de tota la resta”.