“Viajar con tacones”, una opció de viatges per a dones

Com t’agradaria viatjar? Els nostres viatges són exclusius per a dones com a tu, que us agrada viatjar i compartir les experiències i il·lusions amb altres viatgeres. Viajar con Tacones és una nova agència que neix de la mà de Dolors Jara i Yolanda Mena. Viatjar, fer amigues i divertir-se és l’objectiu, amb un petit toc glamurós en cada viatge.

Crear una agència de viatges “on line” diferent i exclusiva per a dones, tal ha estat la bona idea de la Dolors i la Yolanda, que van crear “Viajar con tacones” al setembre passat. La Dolors fa més de 30 anys que es dedica al món dels viatges, mentre que la Yolanda pertany al món de l’hostaleria i el màrqueting. L’agència neix a Andorra, però amb vocació internacional, ja que tenen la intenció d’ampliar-se a Espanya i a la resta del món.

“La nostra especialització és el públic femení, tant de cara a la dona que viatja sola, com la que ho fa amb els fills o amb amigues”, explica la Dolors, que detalla els tres “targets” sobre els quals treballen. D’una banda hi ha la dona sola que vol viatjar amb altres dones, la dona que és monoparental i que vol viatjar amb altres mares i els seus fills i també la dona que vol marxar amb les amigues.

Per exemple, en l’àmbit dels viatges amb amigues, hi ha la possibilitat d’organitzar sortides per celebracions específiques, el viatge de l’any,  una escapada o un viatge més llarg. A la seva web s’hi poden trobar propostes encara que es poden fer qualsevol tipus de viatge a mida.

“Viajar con tacones” és una agència molt femenina i, com a tal, tots els seus viatges tenen un component “chic” i de glamur

Per les dones que no coincideixen amb la seva parella, amigues o persones del seu entorn a l’hora de fer unes vacances, proposen sortides amb altres viatgeres. Normalment són viatges de 6 a 15 persones i acompanyades per la Dolors o la Yolanda.

“Viajar con tacones” és una agència molt femenina i, com a tal, tots els seus viatges tenen un component “chic” i de glamur. En cada sortida hi ha una “soirée” a un restaurant o un lloc de moda, on totes es posen els talons i ben guapes per l’ocasió, mentre que a la resta del viatge, les vambes seran el calçat ideal. Els hotels que proposen estan seleccionats amb cura, així com la resta de serveis. Per exemple, han previst un cap de setmana de rebaixes a Milà, amb un “personal shopper” i un xofer a disposició, un sopar al restaurant de moda i un còctel al Bar Martini de Dolce&Gabbana.

A més a més, proposaran altres viatges inoblidables, com un “Viatge Top” que aquest any serà a Marràqueix del 7 a l’11 de setembre 2018  on una de les nits  es dormirà  al desert sota la llum dels estels com si fos el conte de “Les mil i una nit”, o viatges que elles consideren que s’han de fer una vegada a la vida,  com la Feria de Abril a Sevilla, veure una aurora boreal o el festival Holly a la Índia.

Informació: www.viajarcontacones.com Tel. +376 342 170