L’Horòscop per a un febrer ple de prosperitat i harmonia

L’Horòscop per a un febrer ple de prosperitat i harmonia
ÀRIES 21-03/20-04

Aquest mes de febrer et donarà l’oportunitat d’agilitar tots aquells temes que tinguis aparcats i pendents de solució, sobretot, tot allò que tingui a veure amb nous projectes. En l’aspecte financer, seria interessant equilibrar els ingressos i les despeses, ja que està una mica descontrolat. Malgrat tot, les transaccions comercials et seran favorables.

TAURE 21-04/20-05

Febrer serà un mes molt intens i amb diferents activitats. La teva energia es manifestarà en tots els fronts, seràs més impulsiva i faràs canvis importants, que afectaran la vida familiar, però sempre en positiu. Vigila amb les teves relacions, seran molt intenses, sobretot, amb persones amb qui anteriorment no has tingut bona sintonia. L’àmbit professional, també serà mogut.

BESSONS 21-05/21-06

Seria interessant poder solucionar els problemes financers quan abans i finalitzar totes les feines que tinguis en curs, per tal de posar al dia les teves obligacions financeres. La teva vida social gaudirà d’un nou impuls, et sentiràs més optimista i t’envoltaràs de persones que t’ajudaran en un futur. Mira de no resistir-te als canvis, perquè és un bon moment per canviar.

CRANC 22-06/22-07

Ens trobem davant d’un mes tranquil, sobretot pel que fa a les relacions personals. No et faltarà la motivació per actuar correctament, però vigila amb el teu entorn, no et posarà les coses gens fàcils. La tendència serà el desacord amb totes les teves actuacions. Hauràs de ser molt diplomàtica, però això no vol dir que sempre hagis de transigir amb les exigències dels altres.

LLEÓ 23-07/22-08

Els teus projectes gaudiran de resultats molt positius. Si et dediques a temes comercials, t’aprovaran la gran majoria d’accions ja que gaudiràs de molt bona sort i en breu recolliràs tots els beneficis que t’haurà proporcionat la teva feina. En quant a les teves relacions socials, patiràs algunes turbulències i et trobaràs amb gent que et vol perjudicar.

VERGE 23-08/21-09

Arriba el moment de la serenitat, sobretot de cara a l’autoritat, ja que gaudiràs de molta seguretat i això l’aprofitaràs també per treure partit de les teves negociacions financeres. En el vessant afectiu, gaudeixes de molta força per estabilitzar les teves relacions i per consolidar-les; però hauràs de vigilar i mostrar-te menys possessiva.

BALANÇA 22-09/22-10

Revolució total en tots els aspectes de la teva vida. Els planetes et són favorables i t’ajudaran a arribar a acords molt satisfactoris. Però recorda, dependrà de tu que el resultat sigui el que realment esperes. Les relacions afectives patiran una certa tensió, però lluitaràs per intensificar els llaços afectius. Mira d’anar pas a pas i no t’il·lusionis a la primera de canvi.

ESCORPÍ 23-10/21-11

Aquest mes serà extremadament actiu però, tranquil·la, no et faltarà l’energia per poder afrontar tots els teus objectius i tindràs la seguretat que necessites. En la vida amorosa, possibles problemes propiciats l’excés de control que la teva parella exercirà sobre tu. Aquesta situació t’irritarà  i potser et tornaràs excessivament bel·ligerant.

SAGITARI 22-11/22-12

Febrer serà un mes molt positiu, sobretot pel que fa a la vida social. Una bona combinació dels planetes, en trànsit pel teu signe, et permetrà actuar amb objectivitat i això es traduirà en resultats molt positius. Vigila la teva activitat i, sobretot els excessos ja que, alternaràs diferents estats d’ànim, que podran perjudicar el teu organisme.

CAPRICORN 23-12/22-01

Sortiràs d’aquest món que t’has creat i així podràs actuar de forma més lògica i directa per tal d’assolir els teus objectius. Gaudiràs d’un pragmatisme més raonable i podràs assolir grans avantatges, sobretot en el terreny financer, i de manera més directa. La teva vida afectiva gaudirà de més serenitat, així com la social i professional.

Horòscop AquariAQUARI 22-01/21-02

Serà un mes molt positiu, assoliràs molts triomfs i potenciaràs la teva vida afectiva. Es preveuen molts canvis en l’horitzó, la gran majoria satisfactoris, que et faran progressar. Les relacions de parella seran més practiques i això us acostarà més. Pel que fa a l’economia, trobaràs solucions als problemes i podràs fer front a totes les teves obligacions.

L'Horòscop PeixosPEIXOS 22-02/20-03

Un mes especialment indicat per a les relacions amoroses, ja que gaudiràs de moments de passió molt especials, que et faran pujar al cel i que t’aportaran positivitat a la resta de la teva vida. Pel que fa a l’àmbit familiar, és possible que es generin algunes friccions que requeriran menys apassionament, per tal d’evitar conflictes estèrils.