CCA – Centre Comercial Andorrà vesteix la festa

Ja sigui per una boda, un bateig o una comunió, la gamma que ofereixen les marques de CCA – Centre Comercial Andorrà satisfaran els clients. Els futurs nuvis hi trobaran el vestit ideal, així com els convidats de totes les edats. A més, a la floristeria Natturals, les núvies hi podran triar el seu ram més personalitzat.

L’home Macson

La marca de moda masculina Macson, que ofereix CCA en exclusiva per a Andorra, proposa les últimes novetats en vestits d’home i tota mena de complements. El futur nuvi i els convidats al casament hi trobaran vestits complets, armilles, corbates, cinturons, camises i sabates per lluir un estil molt actual i elegant al millor preu. El primer preu d’un vestit d’home és de 99€. La nova col·lecció, “Elegant and contemporary”, amb el model Juan Betancourt com a protagonista, marca tendència amb els millors conjunts, vestits llisos o amb microdibuix. A més, el personal de Macson, a la primera planta de CCA, està a la disposició del client per brindar-li l’assessorament idoni.

Look per a festa de la marca MacsonPrinceses i prínceps

La prestigiosa marca de roba infantil Mayoral, en exclusiva a CCA, acaba de treure la nova col·lecció de roba de festa “Miss Mayoral”, una línia per a ocasions especials amb vestits adorables per a les nenes. Les famílies que es decantin per evitar els vestits de comunió tradicionals, a Mayoral hi trobaran el vestit ideal. També proposen corbatins, corbates i  conjunts de festa per als nens, amb els colors de moda d’aquesta temporada primavera-estiu.

Look de festa de nens MacsonFlors de somni a Natturals

La floristeria Natturals, situada al darrera de CCA, a la cantonada del carrer Joan Maragall amb Callaueta, a Andorra la Vella, garanteix unes flors fresques i de qualitat, així com unes composicions florals originals i innovadores. Les núvies hi podran triar el seu ram personalitzat, a partir de 70 euros, així com la decoració floral del cotxe dels nuvis i de l’església, el restaurant o el local on se celebri el casament, tot fet amb les mateixes tonalitats per donar harmonia al conjunt.

Bouquet de bodaAv. Meritxell, 92. AD500 Andorra la Vella. Tel: +376 870 300. www.cca.ad