Consultes d’estil amb Katya Muir: trencant estils

Benvingudes i benvinguts a la nostra secció: CONSULTES D’ESTIL. Ja sabeu que de forma mensual recopilarem algunes de les consultes que ens feu mitjançant xarxes socials a (@katyamuir) i al correu electrònic (donasecret@andorra.ad), i us donaré la solució en aquesta secció. Aquest mes, la secció està enfocada de manera diferent. Crec que eventualment ens ve de gust variar una mica el contingut i anar més enllà de les típiques consultes relacionades amb invitacions a esdeveniments. 


Ens arriba una consulta sobre com s’han de vestir les noies baixetes per a aparentar tenir més alçada. L’Ana H. vol saber quins trucs i combinacions de roba l’afavoreixen per a allargar visualment la seva silueta.

Per descomptat, tothom no es pot permetre caminar amb sabates de taló a totes hores. Però estigueu tranquil·les, noies, que us dono uns quants trucs per aprofitar el vostre armari i, visualment, semblar ser més altes i lluir un look en tendència.

Cintura marcada

Utilitzar el cinturó per sobre del blazer, jersei o abric, donarà una sensació de cames allargades, i et veuràs més alta a l’instant, sempre que el teu cos permeti marcar la cintura.

consulta cintura marcada

Monocolor

Un altre dels clàssics. Vestir-se de monocolor sempre es garantia, no només d’elegància, sinó que permet també lluir una mica més alta, especialment quan utilitzem colors foscos.

consulta monocolor
Escot en V

La teva silueta es veurà allargada si abuses de peces superiors amb escot en V.

consulta escot V

Pantalons de tir alt

Un pantaló de tir alt allargarà les teves cames com cap altre. I si a més et poses unes sabates de taló, les teves cames semblaran infinites.

consulta

Evitar les bufandes molt abundants

Amagar el coll et farà lluir més baixeta. Els jerseis de coll de cigne seran els més adients.

consulta coll alt

Ratlles verticals

Les peces de roba que tenen ratlles verticals donen un efecte visual de continuïtat, que aconsegueix allargar la nostra silueta. Amb les línies horitzontals, obtindràs els resultats contraris.

consulta ratlles


La següent consulta ens arriba de part de la Gemma A., que aquesta temporada s’ha enamorat d’unes botes que van per sobre dels genolls, i ens pregunta amb quines peces es poden combinar.

Quines són les claus estètiques d’un look amb botes altes? Bé… he de reconèixer que aquest tipus de botes són les meves preferides, i aquesta temporada estan arrasant. Són el tipus de calçat que et fan més alta sense ser necessàriament de taló, ja que estilitzen les teves cames fent-les lluir més primes, sobretot, si les botes són de color fosc. Això sí, hem de tenir cura a l’hora de combinar-les.

Una de les combinacions més fàcils és dur aquestes botes amb texans. Per a tenir un look més en tendència cal triar uns texans més amples. El resultat serà chic, casual i molt bonic.

consulta texans

Per anar a treballar podem optar per l’opció de combinar botes altes amb unes bermudes amples i un blazer.

Una altra opció molt chic és dur una americana com si fos un vestit. El resultat proporciona un look excel·lent.

consulta americana

Aquestes botes també es poden vestir amb peces clàssiques, com ara la gavardina o l’abric beix.

consulta abric

I, per descomptat, amb vestits de festa, amb texans, amb minifaldilles… les botes altes donen moltíssim joc i, amb elles, mai no passaràs desapercebuda.

consulta look de nit