Col·leccions resort a l’ombra de Batman

Les col·leccions Resort emulen bàsicament la representació del lloc al qual la marca viatja, a través dels dissenys i la creativitat del seu dissenyador. Per això ens encanta quan la roba d’alguna col·lecció diu a crits la ciutat on ha estat inspirada, sense cap necessitat d’investigar el seu origen.

Aquest va ser el cas de la passarel·la de Louis Vuitton Resort, a Nova York, en la qual Ghesquière va expressar les seves emocions, així com les seves visions de la ciutat, a la perfecció, amb un toc de clixé que va acabar per conquistar l’espectador.

Vestit de màniga curta amb cinturó de pell de Louis Vuitton. 2.500,00 €
Col·leccions de Vestit de màniga curta amb cinturó de pell de Louis VuittonJaqueta amb mànigues kimono de Louis Vuitton. 3.700,00 €
Jaqueta amb mànigues kimono de Louis VuittonMinifaldilla de pell amb estampat monogram de Louis Vuitton. 2.500,00 €
Minifaldilla de pell amb estampat monogram de Louis VuittonBotí midtown de Louis Vuitton. 1.150,00 €
Botí midtown de Louis VuittonBotes Dreamer 99,95 €

Dreamer no deixarà ningú indiferent! Aquesta bota alta de purpurina eclipsarà a tothom enllà on vagi. Dulceida ha volgut dissenyar unes botes altes per sobre del genoll, plenes de purpurina multicolor, que seran les protagonistes indiscutibles de qualsevol look. Dreamer està carregada de personalitat: des del seu elegant platejat d’agulla fins a l’alçada de la canya, sense oblidar-nos, per descomptat,  del brilli brilli! Seràs la reina enllà on vagis amb les noves bots dreamer de Dulceida, en exclusiva a la botiga Krack.

Botes Dreamer Krack DulceidaLlibre de Batman.
Llibre de BatmanEscultura de Gabriel Dishaw “vuittonknight”.
Escultura de Gabriel Dishaw vuittonknightMini bossa de Louis Vuitton col·lecció resort 2020.
Mini bossa de Louis Vuitton col·lecció resort 2020Bossa de mà de Louis Vuitton de la col·lecció resort 2020.
Bossa de mà de Louis Vuitton de la col·lecció resort 2020Conjunt de faldilla i part superior amb bossa, com a complement, de Louis Vuitton.
Conjunt de faldilla i part superior amb bossa, com a complement, de Louis VuittonRellotge Virgil de Louis Vuitton.

Rellotge Virgil de Louis Vuitton

democrates 2023