El Cor Nacional dels Petits Cantors va enlluernar l’Elisi, a la Fête de Noel

El passat dia 18 de desembre, el Cor Nacional dels Petits Cantors va visitar França, amb motiu de la invitació que el Copríncep francès, Emmanuel Macron, va realitzar a l’agrupació en la seva anterior visita al Principat. El grup, encapçalat per la seva directora Catherine Metayer, va ser rebut per l’ambaixadora d’Andorra al país veí, Eva Descarrega, per després desplaçar-se a l’ambaixada d’Andorra a París, on van ser obsequiats amb un berenar.

Petits Cantors a ParísDesprés, el Cor va oferir un concert a la capella St. Louis, de  l’Escola Militar, just davant de la Torre Eiffel, on van rebre el suport de més d’una cinquantena de diplomàtics i altres personalitats del país gal.

Tot seguit, vindria el moment més esperat pels joves del Cor, la tradicional Fète de Nöel “arbre de  nadal”, al Palau de l’Elisi. Un acte que va supervisar personalment la primera dama, Brigitte Macron, que els va rebre de manera molt propera i efusiva, fotografiant-se amb la seva directora i amb la resta de components del grup.

Petits Cantors d'Andorra a FrançaLa tarda va ser un èxit per al Cor Nacional Petis Cantors, ja que, el president de la república va pronunciar unes paraules i, va convertir l’esdeveniment en un acte oficial, un fet protocol·lari molt important. Tanmateix, cal destacar que Macron va ordenar ficar a l’escenari les dues banderes, la de França i la d’Andorra. Seguidament va donar les gràcies al Cor Nacional per haver acceptat la seva invitació a l’Elisi. Els nens andorrans van estar molt contents donat que van ser els primers a poder actuar davant les càmeres de TV franceses, juntament amb altres actuacions d’artistes prou famoses al país gal. En finalitzar aquestes actuacions, la directora del cor va obsequiar la família de l’Elisi amb diversos souvenirs del Principat.

El Cor va estar acompanyat a París, per Nicolás Licciardi, al piano, i la jove promesa violoncel·lista, Jordi Albelda. Amb la batuta, la directora del Cor, Catherine Metayer.

Amb aquesta minigira d’hivern, el Cor Nacional va completar un any amb molta empenta, tant pel que fa a la seva presència com per a la imatge. Recordem que a la gira d’estiu van ser protagonistes, tant a l’edifici de l’ONU com a Nova York, de diverses actuacions que seran emblemàtiques per a la seva història.