El tie dye, l’estampat que torna a ser tendència

L’estampat tie dye va ser, sense cap mena de dubte, un dels més representatius del 2020. L’explicació de l’èxit d’aquesta tendència no va venir precisament de la mà de les passarel·les, sinó que el seu auge va arribar gràcies a un moment social determinat.

Més enllà de provar sort amb la rebosteria, de reordenar tots els llibres o d’obrir-se un compte a Tik Tok, tenyir peces de roba, creant estampats tie dye, va ser una de les activitats preferides del confinament.

No només es tracta d’una cosa molt senzilla de realitzar, sinó que, a més a més, permet donar-li una nova vida a les peces que ja no es facin servir i aconseguir així ser una mica més sostenible. A més, els colors més repetits per crear peces tie dye van ser els més vívids de la paleta, com si a través de la moda es pretengués llançar un missatge d’optimisme, en contraposició als tons neutres dels conjunts de xandall o punt que van dominar aquella temporada.

Bossa amb estampat tie dye i detalls daurats, de DIOR.
Bossa amb estampat tie dye i detalls daurats de DIOR
Conjunt de xandall amb estampat ‘tie dye’

De The Drop a Amazon Fashion. Dessuadora: 34,90 euros. Shorts: 19,90 euros.

Conjunt de xandall amb estampat tie dye
Vestit tie dye de Fórmula Jove

El blau, juntament amb el verd, a estampat tie dye en aquest vestit de tall midi, és una aposta guanyadora, que acaba de conquerir el mercat, gràcies a la seva esquena semi oberta amb llaçada i tira prima. A més, el seu tall recte i el seu teixit de cotó, amb un 3% d’elastà, garanteixen la màxima comoditat, mentre que el volant en el baix posa el toc de tendència i el tall sota el pit contribueix a estilitzar. És de Fórmula Jove i pots trobar-ho a El Corte Inglés.

Vestit tie dye de Fórmula Jove
Sabates de LOUIS VUITTON.
Sabates de LOUIS VUITTON
Samarreta amb estampat tie dye, de LOUIS VUITTON.
Samarreta amb estampat tie dye de LOUIS VUITTON
Short curt blanc, de LOEWE.
Short curt blanc de LOEWE
Ulleres de sol amb estampat Tie Dye, de H&M.

Ulleres de sol amb estampat Tie Dye