Sos Clean, un servei de neteja com i quan el necessitis

Si ets dels que no tenen temps per netejar, rentar o planxar una muntanya de roba i prefereixes gaudir del teu temps lliure, no et preocupis, tenim la solució. Et presentem a Sos Clean, la primera market place de serveis de neteja a domicili, i per hores, al Principat d’Andorra.

Una nova plataforma destinada a clients que no disposen d’un servei fix de neteja i trien contractar de manera ocasional, unes hores per netejar o planxar a casa seva, despatx o local comercial. Fer ús del servei és molt fàcil i segur, només has d’accedir, des del teu ordinador o mòbil, a www.sosclean.net, reservar la data, l’horari i la quantitat d’hores de neteja o planxa que necessitis, i llest! Per la resta no has de preocupar-te perquè, els ‘Cleaners que formen part de la plantilla de treball de Sos Clean, es desplaçaran al lloc indicat amb tot l’equipament i el material necessari per a poder fer la neteja, assegurant així la professionalitat i seguretat absoluta en el servei que t’ofereixen.

Totes les prestacions de Sos Clean compten amb la garantia de Clean & Iron Service, empresa 100% andorrana. El servei de Sos Clean inclou desplaçament, personal de neteja i tots els productes necessaris per a fer el treball.

Ara ja no tens excuses per a no gaudir del teu temps lliure i per tenir els teus espais nets i lluents. No dubtis a consultar als especialistes de la neteja, Sos Clean.

Serveis disponibles

Neteja i planxa · Cuines i lavabos · Armaris i organització

Neteja a fons · Higienització i desinfecció màxima de zones específiques

Contractació mínima per dia

2 h Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

3 h Canillo · Sant Julià de Lòria · Ordino · La Massana · Encamp

Disponible per a empreses i particulars
Reserva el teu servei de neteja i no et compliquis la vida
Escaneja aquí