La visió de Cynthia Rowley

La inclusió és un gran tema en el món de la moda en aquest moment, des de la mida fins a l’ètnia i el gènere, però la veterana dissenyadora Cynthia Rowley té un altre missatge positiu que vol que s’adopti en tota la indústria: “Simplement no vull prejudicis”.

Per descomptat, adoptar un missatge tan positiu universalment té els seus desafiaments, però tot és possible, com? No dubtis i, si no estàs segura d’un outfit, porta’l amb convicció. No escoltis als que diuen que no pots usar una peça de vestir en particular perquè suposadament és “poc afalagadora”. Utilitza-ho amb confiança i felicita els companys de treball, a la família, amics, fins i tot estranys, quan t’agradi el seu estil. Senzills passos i gestos com aquests que de ben segur ajudaran a canviar el món.

Vestit de neoprè Ombre, de Cynthia Rowley. Preu: 325,95 €

 

 

Braçalet de flascó d’or, de Cynthia Rowley . 346,95 €

Ulleres de sol sòlides haver, de Cynthia Rowley . 180,95 €

Jaqueta texana, amb detalls de perles, de la marca ONLY. (c.p.v.)

 

Ronyonera de neoprè, de Cynthia Rowley  42,95 €

Patins de rodes Cynthia Rowley x Impala, amb un estampat floral CR característic. Preu: 113,95 €

 

Espelma de fruita prohibida, amb estampat, de la marca Cynthia Roxley en col·laboració amb Apotheke, amb seu a Brooklyn. Millori l’ambient de qualsevol habitació amb espelmes aromàtiques. Els tocs de cirera, figa i almesc, se superposen amb notes florals de clavell i lliri de les valls per crear una aroma bucòlica i sexy. Preu: 52,95 €

Barret de palla tie die, de Cynthia Rowley. 232,95 €

Vestit catalina mini ruffle, de Cynthia Rowley.  470,95 €

Texans Julia high-rise cropped, de J Brand. Preu: 325 €

Vestit de neoprè, de Cynthia Rowley . Paradise surfsuit. Preu:204,95 €