Quadres i oficina? Una bona combinació que Jon Hamm sap lluir

Aquesta tendència s’ha guanyat amb el pas dels anys una reputació que no vèiem des de fa temps. Jon Hamm va ser un dels principals punts de suport perquè els vestits de tall anys 60, que lluïa a la sèrie Mad Men, tornessin com una de les grans tendències, i encara dóna els últims cops de cua.

Look clàssic i d'oficinaPer això, com a gran defensor de la sastreria actual, el prenem de referent per a posar en pràctica un dels estampats més arriscat com a proposta masculina: els quadres.

Cinturó negre de pell amb logo de la marca GUCCI. 295 €
Cinturó negre de pell amb logo de la marca GUCCIGuants de pell negre amb estampat de la casa GUCCI. 360 €
Guants de pell negre amb estampat de la casa GUCCIMocassí de pell negre amb Horsebit de GUCCI. 690 €
Mocassí de pell negre amb Horsebit de GUCCIMuntura d’ulleres de vista amb detall daurat de TOM FORD. 320 €
Muntura d’ulleres de vista amb detall daurat de TOM FORDTot a punt.

Ull! Rellotge! No l’oblidis com a complement masculí definitiu. Segueix els paràmetres de classicisme i senzillesa en escala de grisos i donaràs la campanada. Blancpain. Preu: 10.270 €.

Blancpain Rellotge
Documents importants

I un cop apostem per un clàssic maletí, deixem tot el protagonisme al vestit, d’aquí el seu estil tradicional en pell i el seu color negre sobri. Prada. Preu: 1.600

Jon Hamm maletíCONSELL: És un clàssic, el reconeixeràs per la seva trama delineada que va formant quadres en escala de grisos. A l’ésser un estampat cridaner i molt marcat, tendiràs que afegir volum a la figura, de manera que ens valdrem del tall slim fit per balancejar els efectes òptics. Zara. Preu: 79,95 €

Pantaló Slim fit de Calvin Klein. 132 €

Pantaló Slim fit de Calvin Klein

Més info