Pyrénées Andorra va inaugurar Medacorba, un nou concepte de restaurant

El passat dia 5 de desembre, Pyrénées Andorra va inaugurar Medacorba, un nou concepte de restauració, que els clients poden trobar a la planta baixa del seu establiment, entre la boutique Montblanc i la secció d’ulleres.

Fotos: Paula Cristina

Conxita Marsol i Patrick Pérez a la inauguració de MedacorbaMedacorba és un cim de 2.914 metres, situat entre Espanya, França i Andorra però, a partir d’ara, també serà un original restaurant, on podreu gaudir d’una excel·lent experiència gastronòmica. Es tracta d’una nova filosofia de restauració, on l’objectiu és que el client pugui gaudir d’un espai on evadir-se dels seus problemes, alhora que realitza les seves compres i assaboreix una beguda o uns snacks.

Pastissos de Medacorba a Pyrénées AndorraSi anar de compres s’ha convertit en una veritable experiència, a Pyrénées Andorra són conscients d’aquesta evidència i, és per això que, han creat aquest espai coffee stop, perquè la puguis gaudir amb intensitat. Medacorba ofereix una variada proposta gastronòmica, on podeu trobar amanides, wraps, entrepans, bescuits casolans o croque Monsieur, entre altres. Però, també podeu escollir entre begudes calentes, cerveses, refrescs, xampany o vins. Una oferta variada, en un espai suggerent, on podeu esmorzar i berenar, gaudint d’una nova experiència. I, a més a més, també compta amb servei take away, perquè no us falti res.

Convidats a Medacorba a Pyrénées AndorraA l’acte d’inauguració va assistir la Cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol; així com tota la plana major de Pyrénées Andorra, encapçalada pel seu President, Patrick Pérez; el director general, Ramon Oliva; l’adjunt al director general, Ivan Armengol i Damià Obach, director de la cadena de subministrament, Ucca i vendes d’alimentació, entre altres.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Treballadors de Medacorba a Pyrénées Andorra