Agatha Ruiz de la Prada, centelleig de color a la Madrid Fashion Week

Excèntrica i divertida, així podem definir a la dissenyadora espanyola Agatha Ruiz de la Prada, que sempre ens regala el seu toc màgic de colors i vitalitat amb cada nova col·lecció. A la prestigiosa passarel·la de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, l’Agatha va presentar aquesta entrega de primavera-estiu 2019 molt carregada d’elegància i una mica de surrealisme.

Faldilles bollats Agatha Ruiz de la Prada
Foto: Mercedes-Benz Fashion Week

Com era visible – i com també ho ha apuntat la marca –, els llavis i els ulls van ser els elements distintius d’aquesta mostra. Els colors han estat presents, així com les flors, les gotes i els cors, que també van tenir el seu lloc en aquesta oportunitat.

Agatha Ruiz de la Prada
Foto: Mercedes-Benz Fashion Week

L’Agatha es va permetre jugar amb les formes, i aquest detall és totalment visible en les faldilles de les models, on s’aprecien estils bollats, llisos i amb serrells, en una mescla molt interessant de tèxtils com ara el cotó, el lli natural i la seda rústica.

Agatha Ruiz de la Prada vestits
Foto: Mercedes-Benz Fashion Week

L’Espai de la IFEMA – Feria de Madrid s’ha il·luminat amb els centelleigs de color d’Agatha Ruiz de la Prada i, segurament, moltes dones també quedaran enlluernades amb aquesta nova col·lecció.

Agatha Ruiz de la Prada
Foto: Mercedes-Benz Fashion Week

democrates andorra