Les passarel·les de la 080 Barcelona Fashion captiven als espectadors

El Recinte Modernista de Sant Pau va rebre un cop més els millors dissenyadors d’Espanya i d’arreu del món, amb una atrevidíssima proposta fashionista i carregada d’emocions que només la 080 Barcelona Fashion pot oferir.

Custo Barcelona 080 Barcelona Fashion
Foto: 080 Barcelona Fashion

Van ser cinc dies impressionants i plens d’energia, on els creadors més joves van tenir la valuosa oportunitat de compartir espectacle i passarel·les amb els millors dissenyadors. Aquest va ser el cas dels estudiants Kevin Dumont, de l’Escola Superior de Disseny ESDi; Júlia Pallarols, de l’Escola de la Dona; Carlos Calvo, de l’Escola Superior de Disseny de Moda de LCI Barcelona; Ana Carrión, de la Idep Barcelona-Escola Superior d’Imatge i Disseny; Brenda Melina González Zuniga i Najjat Guerra Campuzano, de la IED Barcelona Escola Superior de Disseny; i altres nous dissenyadors.

Disseny a la 080 Barcelona Fashion
Foto: 080 Barcelona Fashion

Però, sens dubte, els plats forts de les jornades van ser, com era d’esperar, els creadors més grans de la moda com ara Antonio Miro, Es Collection, Naulover o Custo Barcelona; especialment aquest últim, que va presentar la seva col·lecció tardor-hivern 2018-2019 anomenada Yes, this is me, adreçada a les dones fortes i independents.

Naulover, per la seva part, va captivar amb un estil nàutic encantador, molt característic de les grans marques de la indústria. Matelot – així s’anomena aquesta col·lecció de la Paula i la Carme Noguera – pretén donar un toc de renovació i exotisme a una tendència que es manté vigent.

Naulover a la 080 Barcelona Fashion
Foto: 080 Barcelona Fashion

Un cop més, la 080 Barcelona Fashion va demostrar que és un dels punts de trobada més icònics del món de la moda, perquè aquesta edició estiuenca va acollir – segons xifres oficials de l’organització – més de 31.000 persones i no va decebre a cap espectador.

Col·lecció Primavera-Estiu 18-19 d’ES Collection | Foto: 080 Barcelona Fashion