Resort 2019 by PRADA

Aquest mes de maig passat ha estat l’escenari perfecte per a la nova col·lecció Prada Resort 2019  que va arribar a la passarel·la atraient celebritats, dissenyadors i models a la ciutat de Nova York.

Mentre que Chanel va portar un vaixell real a la passarel·la per al seu espectacle Cruise 2019 a París, Prada va mantenir la seva grandiositat i no va ser menys. L’espectacle va tenir lloc a un espai minimalista dissenyat per Herzog & de Meuron, i va ser seguit d’un sopar privat ofert per Miuccia Prada a Piano Factory, la seu de la marca a Nova York.

Model Prada 2019Amb fortes pinzellades als anys 90, la col·lecció es pot descriure com “geek-cool” i  amb referències específiques a la col·lecció de la primavera del 1996 en què va fer famoses impressions a l’avantguarda de la moda.

PradaMoltes de les peces apareixien com a renovacions dels clàssics anteriors de Prada, assenyalant que la tendència actual de reciclar l’aspecte retro semblava haver inspirat el Resort 2019 de Prada. El lema de la nit va ser “nova versió d’un clàssic”.

PradaAl show van asistir-hi nombroses celebritats, incloent a Selena Gomez, Dakota Fanning, Marc Jacobs, Uma Thurman, Claire Danes, Lily Collins, Baz Luhrmann, Alexa Chung, Ava Duvernay, Katherine Langford, Sasha Lane i Chloë Sevigny, la majoria d’elles van asistir ben conjuntades amb “looks 100% by Prada”.