Un viatge pels estampats by Etro

Des d’aquell viatge a l’Índia que el va inspirar per crear l’estampat “Paisley”, Etro ha fet dels “prints” el seu senyal d’identitat, i en aquesta ocasió, a Milà, no havia de ser menys.

Look estampat etroLa prestigiosa firma italiana Etro ha presentat a la Setmana de la Moda de Milà, la seva col·lecció primavera/estiu 2019, on el “boho” es fon amb els aires més hippies en cadascuna de les peces proposades.

Els teixits vaporosos i els talls fluids es converteixen en els grans protagonistesDissenyador Etro

Els teixits vaporosos i els talls fluids es converteixen en els grans protagonistes i hi podem veure des d’estampats que evoquen la natura a d’altres més psicodèlics que ens traslladen de ple als anys setanta. El “patchwork” és un altre dels punts forts de la col·lecció.

Teixits Etro Milan Fashion WeekEls caftans es presenten per a qualsevol hora del dia i es porten de tots els tipus: amb tall ”oversize” i de teixits més gruixuts, o llargs i vaporosos. Les cintures es marquen amb fins teixits i els colls camisers cobren especial importància juntament amb el coll tipus “mao”.

Dona look etroAmb aquesta proposta la marca no fa altra cosa més que reafirmar el seu esperit alegre, mantenint sempre la seva essència, on la sofisticació i el “savoir faire” es tornen imprescindibles.

Vestit Etro