Tendències de temporada

Com cada temporada, ja han sortit les tendències que veuràs pel carrer durant els mesos vinents i que es convertiran en l’excusa perfecta per renovar la teva imatge. Ja ho diuen els perruquers, els canvis de look són oportunitats per sentir-te més maca, perquè moltes vegades, sense saber-ho, t’animaran a tastar el tall o el color de moda que podrien treure el millor de tu. Com a guia d’inspiració per comprovar tots els beneficis de què et parlem, descobrirem què és el que es portarà aquesta temporada Primavera-Estiu 2022. A manera d’aperitiu, t’avancem que els recollits clàssics es reinventen en versions ultra sofisticades i ideals per a convidades, ja que arrasaran des de les longituds extrallargues fins als estils més còmodes.

 

Rínxols en versió XXL
Fa temporades que es mantenen com una de les tendències més refrescants i rejovenidores, propietats que aconsegueixen gràcies al volum que aporten als flocs.

Cabellera‘Icy Blonde’
Sobre aquesta coloració tan cridanera, que s’obté decolorant els cabells i aplicant seguidament el matís necessari, segons cada cas, per arribar a aquests tons blancs, hem de dir que requereix un manteniment extra amb productes de qualitat que hidratin els cabells en profunditat. El millor de tot és que, a més de ser especial i aportar un toc molt cool, potencia el bronzejat.

Trenes amb accessoris.
Els experts assenyalen les trenes com el pentinat de la temporada i anuncien que es porten en totes les seves versions. La versió més top és la que hem vist a l’street style, amb accessoris. El millor del look és que suma volum al trenat i que l’experimentació és més que benvinguda: es pot jugar amb el nombre de trenes, l’estampat de l’accessori o el llarg o curt que es deixa la part final del teixit que, al contrari que en aquest cas, pot caure uns quants centímetres en cascada per l’esquena.