Tendenciès d’estiu

 

Els shorts per a home, així com les bermudes, han aconseguit un dels retorns més triomfals que hem vist al món de la moda actual. Després de diversos anys considerant-los una peça secundària i restringida a contextos estrictament estiuencs i de platja, avui podem dir que la seva reivindicació s’ha consolidat i avui els gaudim entre tots nosaltres. Mostrar pell i jugar amb elements de la nostra sensualitat també és assumpte de les masculinitats pròpies del segle XXI. Estàs llest?

 

Si ets un home alt.

No t’hauràs de preocupar per aparentar uns panxells curts o com si t’haguessis comprat una talla equivocada. Aprofiteu les longituds naturals de la vostra figura. No fer-ho seria, sens dubte, un dels errors més greus entre els homes alts.

Per a homes de cames curtes

Aquí sí que no hi ha marxa enrere. La teva alternativa més important, encara que, recorda, tu tens l’última paraula i saps com et sents millor, és portar shorts curts i a la cintura, perquè les cames no es vegin petites en relació amb la resta del teu cos. Però a això li sumem el suggeriment de guardar proporcions amb la resta del teu outfit i no fer servir una camisa o platja enorme a sobre d’aquests.

Quan ets de tors molt prim

No afegeixis siluetes ni volums pesants a la teva figura. Opta pels models més ajustats al cos, sense que això signifiqui un tall slim fit o skinny, que ja s’han deixat de portar. Tria models que no formin un globus al teu maluc o que s’expandeixin molt als costats.

Bermuda de cotó, de POLO RALPH LAURENT.
Camisa de la col·lecció estiu en tons granat, de FLORENTINO.
Mocasins d’antelina, de TOD’S.

 

La icònica col·lecció HydroConquest de Longines compleix les expectatives d’aquells que se senten atrets pel mar obert, sense deixar de ser fidels a l’elegància de la rellotgeria suïssa.Sent l’energia de Lacoste amb l’Eau de Toilette L.12.12 Blanc Eau Fraîche. LACOSTE.

Aquesta espurnejant fragància per a home, es desplega en una ràfega vigoritzant en què la ratlladura de llimona es barreja amb les potents notes de gingebre, lavanda i fusta de cedre.