(+Fotos) Tornen les pool parties d’AnyósPark

El passat 1 de juliol, vam gaudir de la segona de les pool parties que l’AquaLounge d’AnyósPark organitza cada divendres aquest estiu. La festa la van amenitzar els DJ Jose Toro, Edu Natored i Txema Tobias.

Fotos: César De Pablos

Pool party anyóspark

El DJ internacional Brian Cross, Europa FM, Patricia Montovani i Angel de Andrés van donar el tret de sortida a les pool parties d’AnyósPark, el passat 24 de juny, moment en què, de manera oficial, l’AquaLounge i el conegut club massanenc van inaugurar les celebracions estivals amb una important afluència de públic.

DJ a les pool parties

Seguint els bons resultats de la primera festa, els DJs Jose Toro, Edu Natored i Txema Tobias van ser els encarregats d’animar la pool party del passat 1 de juliol, quan, una vegada més, l’AquaLounge es va omplir de gom a gom al ritme de la música electrònica.

Mentre les millors mescles feien vibrar tots els presents, aquests també es van deixar captivar per les increïbles vistes que es poden apreciar des de la terrassa del club d’AnyósPark. A més a més, Andorra Sushi i ToC Restaurant van oferir deliciosos aperitius que els visitants van poder acompanyar amb una varietat de còctels clàssics i d’autor.

Després d’aquesta cita, que va coincidir amb la realització de diferents proves de l’Andorra Multisport Festival, l’agenda continuarà amb una nova festa el pròxim 8 de juliol, amb Angel de Andrés creant mescles en directe.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Tornen les pool parties d’AnyósPark