Gran sorpresa per al 45è aniversari de la Gema Miquel

L’amic José Costa i el marit de la Gema Miquel, Juli Fernández, han organitzat una espectacular celebració al restaurant la Borda Estevet, amb un deliciós sopar i festa a la sala vip de la discoteca fins a altes hores de la matinada.

Fotos: Nelly Dedea

La Gema Miquel no oblidarà el seu 45è aniversari. No s’ho esperava, però la celebració es va gestar amb tots els ingredients per sorprendre-la, amb una vetllada organitzada pel seu amic José Costa, empresari de la construcció, amb la col·laboració del marit de la Gema, l’exfutbolista Juli Fernández, que va saber guardar el secret fins a l’últim moment.

45è aniversari Gema MiquelLa festa va tenir lloc el 5 de juliol a la Borda Estevet, quan la Gema es disposava a celebrar el seu aniversari en la més estricta intimitat amb el seu marit, però en el moment d’entrar al local es va veure sorpresa per la presència de les seves amistats que, al ritme de la tradicional cançó ‘Per molts anys’, van rebre una impressionada Gema. La sala habilitada per a l’ocasió va lluir una acurada decoració, elaborada especialment per Leila El Massaoudi.

Després d’una estona en xoc, la Gema va reaccionar i va compartir felicitacions amb tothom. El sopar va comptar amb un àpat exquisit, tot del gust de la protagonista, amb pernil de gla, gamba vermella, cloïsses de carril, navalles, ostres, ‘chuletón’ de vaca vella de Galicia, foie i pop. Tot regat per uns vins també especialment triats per al gust de la Gema, com I Vignaioli di S. Stefano (Moscato d’Asti), Gourmet Blanco Wine Wings Mantarraya (2016), Vinho verde – Palacio da Brejoeira Alvarinho i Quinta dos Aciprestes Reserva (DOC Douro 2016).

45è aniversari Gema MiquelDesprés de l’abundant i deliciós sopar, els convidats es van traslladar a la sala vip de la discoteca, situada a la planta superior del restaurant Borda Estevet i, posteriorment, va tenir lloc el ritual d’apagar les espelmes del pastís d’aniversari. Després de les postres, va venir un altre moment important: l’entrega de regals, i quins regals! Entre els més importants cal destacar un iPhone d’última generació, unes arracades d’AB Joiers, una bossa i sabates de Michael Kors, unes ulleres de Dior de la botiga Auteil i una jaqueta Salomon, entre altres regals.

La festa es va allargar fins a altes hores de la matinada, al ritme de la música més actual, i amb la companyia dels millors còctels i el xampany.

45è aniversari Gema Miquel