Krack s’expandeix amb passos ferms

Comprar calçat a Andorra, és cada vegada més agradable, ja que les opcions son tan variades i atractives que ningú es quedarà sense el seu parell de sabates. Krack, la xarxa espanyola de sabateries que va aterrar al Principat el juny del 2018, obre la seva segona botiga per a continuar captivant el públic del nostre país.

Façana nova botiga Krack a Andorra
Foto: Dona Secret

Krack continua amb el mateix concepte de botiga, que busca fer joc amb la llum i l’amplitud del local perquè els calçats siguin els veritables protagonistes, però sense deixar de banda el disseny i els detalls, que fan de la compra una experiència inoblidable per al client.

Nen amb ulleres de la botiga Krack
Foto: Dona Secret

De la mà del Grup Quars, que compta amb més de 50 anys en l’àmbit de les botigues d’alta gamma de rellotgeria, ulleres i joieria, el nou local de l’avinguda Meritxell, núm. 75, combina el millor del món dels accessoris i de les sabates, amb una completa selecció d’ulleres de sol de prestigioses marques com ara Emporio Armani, Ray-Ban, Carrera, Dior, Jimmy Choo, Gucci, Dolce & Gabanna i Oakley, amb formes i colors que convergeixen amb la filosofia de Krack.

Dones a la inauguració de la botiga Krack Andorra
Foto: Dona Secret

En visitar la botiga, t’adonaràs que es tracta d’un espai ben pensat, tant per a dones i homes com per als nens, on cadascun podrà trobar la millor opció, sempre adaptada a les seves necessitats, amb l’assessorament d’un personal qualificat i sempre disposat a satisfer els teus gustos.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Zona infantil de la botiga Krack
Foto: Dona Secret