Amaia va celebrar l’aniversari més feliç!

Tots sabem que passen moltes coses divertides a The Boss i que són moltes les persones que decideixen celebrar-hi les ocasions més especials. Aquest va ser el cas de l’Amaia, que va fer 31 anys i va gaudir d’una estona divertida i diferent a la ‘Feria de Abril’.

Fotos: Dona Secret · Cortesia: Amaia

El passat dissabte 7 de maig va començar força animat per a l’Amaia, que feia 31 anys i, i acompanyada de la seva parella, la Lis, i un bon grapat d’amics, van dinar a un bonic hotel i spa a Os de Civís, on la natura i les meravelloses vistes a la muntanya van fer valer el viatge.

Amaia amb els seus amics a Os de Civís

Allà, a l’hotel, l’Amaia va poder gaudir d’un dels seus primers regals d’aniversari, 3 hores de spa i de massatges que li van permetre gaudir d’una tarda molt agradable. També va rebre un quadre budista, una figura de Stitch –el famós personatge de Disney–, una motxilla, una dessuadora i un jersei de Harry Potter.

Després del dinar, de desconnectar una estona i de relaxar-se en un entorn envejable, les ganes de marxa van fer que l’Amaia, la Lis, l’Íria, l’Humberto, la Cristina i  el Cristian paressin a The Boss. Allà, en un ambient festiu inigualable, gràcies a totes les amenitats que hi havia amb motiu de la ‘Feria de Abril’, s’ho van saber passar d’allò més bé entre còctels, agrupacions musicals diverses i l’energia tan positiva de totes les persones presents.

Aniversari d'Amaia

“Jo soc una apassionada de la música i, en arribar-hi i escoltar tots els diferents grups i les seves actuacions, va ser meravellós. Vaig gaudir moltíssim aquell dia, tot i que he de dir que se’m va fer curt!”, ens confessa l’Amaia, qui només porta un parell d’anys a Andorra i que, gràcies a aquests moments d’esbarjo, li resulta molt més fàcil afrontar el canvi d’aires.

A l’Amaia li desitgem un bon aniversari i que Andorra li permeti viure noves i més bones aventures!