Els 25 de l’Eli, un aniversari divertit i desconfinat

En dies com aquests, on la pandèmia de Covid-19 encara és un neguit i comporta una situació delicada a altres països, és quan més s’aprecia l’oportunitat de gaudir d’un moment entranyable i íntim amb els éssers estimats. Això és quelcom que l’Eli Carbonell va viure de primeríssima mà, en compartir un dia especial amb la companyia de les seves amigues.

Fotos: César Vidal

Jovial, divertida i distesa, així va ser la nit d’aniversari de l’Eli Carbonell, una jove de 25 anys que va ser de les afortunades persones en celebrar un altre any de vida, sense la pressió de les mesures de confinament que, arran del coronavirus, van forçar que alguns no poguessin comptar amb la presència de les persones que més estimen.

El lloc escollit per l’Eli i les seves amigues va ser el restaurant Bare Nostrum, un dels locals més representatius de la parròquia laurediana. L’epicentre de la celebració, duta a terme el 19 de juny passat, va ser la terrassa d’aquest establiment, on l’Andrea Doncel, Sandra Colell, Alícia Areias, Marta Valverde i Raquel Cornejo, van alçar les seves copes en homenatge a la seva amiga.

Amb l’ambient característic d’un divendres a la tarda, amb bona música, la frescor de les cerveses i els sabors dels aperitius, l’Eli i les seves companyes van compartir rialles i anècdotes jocoses. Una vegada arribada l’hora de tallar el pastís i bufar les espelmes, tots els presents van donar un fort aplaudiment per tancar una nit amena que, sens dubte, va permetre valorar encara més els moments més importants que la vida ofereix.