Els 22 de l’Alexandra, tota una sèrie d’agradables sorpreses

El passat diumenge, dia 28 de juny, la jove Alexandra Pérez Urbiola va celebrar el seu 22è aniversari, en un brunch molt entranyable amb la seva parella i els seus amics. La trobada es va realitzar al Dröm Kaffe by Kökosnøt, d’Andorra la Vella.

Fotos: Nelly Dedea

Àlex Rin i Alexandra Pérez Urbiola

Amb rutines cada dia més complicades i agendes molt més plenes, resulta una mica difícil reunir tots els teus éssers estimats en el mateix lloc, però l’Alexandra sí que va tenir la sort de compartir el seu 22è aniversari amb les persones que més estima. Això sí, cal dir que la mateixa homenatjada no s’esperava que els seus convidats fossin puntuals, però la seva parella i pilot de MotoGP, Àlex Rins, va moure els fils perquè no faltés ningú a la benvinguda.

“Ni en els meus somnis m’havia imaginat un pastís tan xulo”

Pastís de l'Alexandra Pérez Urbiola

“Feia ja un munt d’anys que no celebrava el meu ‘cumple’, perquè no m’agradava gaire celebrar-lo”, admet l’adjunta de la direcció general de Pyrénées Andorra, que es descriu com a una persona que s’estima més la vida diürna i els esmorzars, per la qual cosa va decidir celebrar un nou any de vida fent una de les coses que més li agrada: un brunch dominical, a un dels establiments més coneguts de la capital del Principat, i amb els seus amics. “Jo parlava amb l’Àlex i li comentava que els meus amics són una mica ‘tardones’, que no hi arribarien puntuals, però el pobre havia organitzat tot perquè tots hi arribessin abans, per tal de donar-me la sorpresa… i de veritat que va ser una gran sorpresa!”, explica l’Alexandra, qui ha hagut de contenir les ganes de plorar de la felicitat i l’emoció. “Vaig aguantar-me com a una campiona”, matisa entre rialles.

Alexandra Pérez Urbiola i els seus amics

Les habilitats de l’Àlex Rins a les pistes més complicades de la MotoGP no són un secret per a ningú, però si hi ha una cosa que l’Alexandra coneix força bé és el tarannà tendre i romàntic de la seva parella, qui mai no deixa de trobar maneres de fer-la riure cada dia. “El dia del meu aniversari em va regalar un pastís impressionant… que ni en els meus somnis m’havia imaginat un pastís tan xulo”, comenta la jove, encara amb il·lusió, sobre aquest dolç elaborat per la Meri Cookie.

“Els meus amics també em van impressionar, de veritat que es van lluir, perquè quins regals que em van donar!”

Amigues de l'Alexandra Pérez Urbiola

L’Àlex també va obsequiar l’Alexandra amb dues polseres i unes sabates, però la part divertida va ser que ella no va poder treure-li cap de les sorpreses que ell tenia sota la màniga. I és que, segons sembla, el pilot també és talentós per a guardar secrets. “Els meus amics també em van impressionar, de veritat que es van lluir, perquè quins regals que em van donar!”, diu l’Alexandra, qui també va rebre uns pantalons especials per a la pràctica del motociclisme, que podrien ser una espècie d’indirecta perquè la jove s’animi, per fi, a anar en moto amb la seva parella. “Ara sí que em posaré a tope!”, confessa amb humor.

Dolços d'aniversari de l'Alexandra Pérez Urbiola

El futbolista Áaron Sánchez, el youtuber Willyrex, Georgina Riba, Carla Marfany, Joana Falcó, Carmen Suárez, Blanca Riba, els germans Pere i Joan Betriu, i Belén Dorado van ser només algunes de les persones que van acudir a donar-li l’enhorabona a l’Alexandra, qui va compartir aquest moment especial amb la seva germana, la Cristina Urbiola, reconeguda influencer de les xarxes socials.