Presentada la nova edició de la revista Àgora Cultural

El passat dimarts, dia 30 de juny, va tenir lloc la presentació del número 32 de la revista Àgora Cultural, al jardí de la Casa Ramonguem, a la plaça d’Ordino. Una publicació cultural amb una llarga trajectòria al país. Els organitzadors van triar aquest lloc per al llançament del nou número, amb l’objectiu de donar a conèixer els diversos espais culturals i emblemàtics, que existeixen al Principat.

Fotos: César Vidal

Presentació Àgora Cultural

La presentació de la nova edició va anar a càrrec de les entitats que conformen Àgora Cultural al Principat d’Andorra. La nova edició conté un reportatge del Dia de la Cultura 2019, el lliurament dels premis Àgora a Joan Burgués, Maria Domingo, Simó Duró, i Anna Riberaygua, Pere Miquel Fonolleda, un homenatge a John Morrison, Ambròs Caralt i Melcior Font, el record de Salvador Brasó, el Poemari, Irene Clua a Joves artistes, i altres seccions habituals amb les quals compta la revista. Va ser editada amb el suport del Ministeri de Cultura i del Comú d’Andorra la Vella. Durant l’acte els assistents van poder gaudir d’un aperitiu i van rebre un exemplar d’aquesta nova edició.

Àgora Cultural

Alguns dels organitzadors de l’esdeveniment com ara, Claude Benet i Simó Duró, van oferir una xerrada per a donar a conèixer el contingut d’aquesta nova edició, un acte que va servir per presentar l’espai triat per a realitzar el llançament de la revista i per a acostar el patrimoni cultural d’Andorra, i els principals protagonistes de la cultura, a tot el públic del país. A l’acte també va assistir la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; el conseller de Cultura d’Andorra la Vella, Miquel Canturri; i la directora de Promoció Cultural, Montse Planellas, entre altres.