BondiArt, un nou espai artístic que obre portes

El BonDia Cafè de la Plaça, ubicat a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, va inaugurar l’espai BondiArt, amb el qual busca promoure la diversitat artística dels creadors del Principat. Lola i Alejandra van ser les artistes encarregades de fer l’exposició inaugural.

Fotos: César Vidal

Quadre al Bondiart

Connectades per un fort lligam d’amistat, les artistes Lola i Alejandra van presentar la seva exposició de pintures sota el nom ‘LOLA I JO’, amb les quals posen de manifest diferents sensacions, experiències i part de la seva essència com a persones, tot i que la mateixa Alejandra va reconèixer que el caire de la mostra va ser menys íntim.

Públic al bondiart

En una vetllada càlida i amena, el BonDia Cafè de la plaça del Poble va acollir l’exposició inaugural de l’espai BondiArt, amb el qual estableix un nou punt de difusió i projecció per als joves artistes, que molt sovint no tenen accés a les galeries d’art. A l’acte de presentació, hi van assistir Francesc Medina, gerent de l’establiment, així com la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva; la directora de Promoció Cultural, Montserrat Planelles; Ivan Sansa, cap de l’àrea d’Acció Cultural; Anna Arias, cap de l’àrea Social de la Creu Roja Andorrana, i les artistes expositores.

Convidats a la presentació de Bondiart

Com a part del propòsit de dinamització de l’art del país, el BondiArt va aprofitar l’ocasió per a donar a conèixer un nou concurs de pintura, amb una durada de sis setmanes, a partir de la inauguració, quina recaptació es destinarà a la Creu Roja Andorrana.