Carlos i Sandra van celebrar un aniversari entranyable

Sandra Martínez i Carlos Gomes van celebrar, cadascun, 26 anys, en un divertit sopar que va tenir lloc al restaurant Beluga, d’Escaldes-Engordany. Una vintena d’amics i familiars van assistir per a donar-los l’enhorabona i, per descomptat, per a gaudir d’aquest moment tan especial.

Sandra Martínez i Carlos Gomes celebrant el seu aniversari
Foto: Nelly Dedea

Per a l’ocasió, el xef Manel Leitão va preparar una exquisida varietat d’aperitius amb la característica frescor del mar, com ara gambes, llagostins, calamars, sípies i altres delicatessen que van calar perfectament als paladars del convidats que, posteriorment, van gaudir d’un àpat principal a escollir entre magret d’ànec, salmó a la planxa, daurada i entrecot de vedella del país.

Foto: Nelly Dedea

Malgrat que la sala del Beluga va ser un lloc escollit pels homenatjats, el control de la celebració el va tenir el grup de convidats, ja que van preparar divertides activitats i gimcanes per a gaudir d’una nit molt divertida. Tant el Carlos com la Sandra van resoldre tota mena d’endevinalles i reptes, per tal de guanyar 5 euros amb cada resposta correcta.

Després de passar uns moments càlids de joia i diversió, i de tastar un deliciós pastís d’aniversari, la celebració va continuar amb ball i bona música a una popular discoteca de la capital.

Gaudeix totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Foto: Nelly Dedea