Tomás Navarro presenta el llibre “Yo soy así” a la FNAC

El fòrum de la FNAC Andorra va acollir la presentació d’un nou llibre. Aquesta vegada, va arribar el torn de l’obra “Yo soy así (y ya no me importa)”, dels autors Tomás Navarro i Fernando Trías de Bes.

Mònica Bordas Subirats a la Presentació del llibre de Tomás Navarro a la FNAC
Foto: Pablo Ledesma

Presentat per la periodista Mònica Bordas Subirats, l’acte va gaudir d’un ambient càlid i íntim, on el Tomás Navarro va mostrar la seva joia en donar a conèixer el seu nou llibre al fòrum de la FNAC Andorra.

Auditori a la Presentació del llibre de Tomás Navarro a la FNAC
Foto: Pablo Ledesma

Aquesta obra posa l’accent sobre les nostres manies i ens fa qüestionar-nos les nostres conductes, gràcies a l’humor tan intel·ligent de Fernando Trías de Bes i l’experiència del psicòleg Tomás Navarro, que dibuixen tota mena de personatges que connectaran amb nosaltres mateixos i, potser, reflectiran part de la nostra personalitat.

Gemma Rial Presentació del llibre de Tomás Navarro a la FNAC
Foto: Pablo Ledesma

Tant l’autor com la Mònica Bordas Subirats, que també és responsable del departament de comunicació del Comú de la Massana, es van mostrar molt contents davant la resposta del públic, que va aprofitar l’ocasió per compartir algunes de les seves manies.

El llibre “Yo soy así (y ya no me importa)”, editat per Zenith, es pot adquirir a la FNAC Andorra per només 15,95 euros.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Signatura de llibres a la Presentació del llibre de Tomás Navarro a la FNAC
Foto: Pablo Ledesma