Lara i David escriuen la seva història d’amor

La jove parella va segellar el seu compromís el passat mes de juliol, davant de familiars i amics que no van deixar passar l’oportunitat de celebrar un dia tan especial.

Fotos: Gustavo Subilibia

Lara Milà i David Latorre van donar-se el “sí” definitiu en un dia entranyable per a tots dos, després d’un any com a parella. “El vaig conèixer perquè una amiga me’l va presentar. A primer cop d’ull, no vaig pensar que m’agradés”, recorda la Lara, que confessa sentir-se complementada amb el David, amb qui comparteix tota mena d’aficions.

Curiosament, durant les festes patronals del poble veí d’Alàs, la Lara va prendre la iniciativa i li va proposar al David compartir la resta de la seva vida junts. D’un munt de “Post-it” i un “boli”, va sorgir l’anhelat “casa’t amb mi” que va embolicar tot el vehicle del David.

Seguidors de Disney i grans apassionats dels BMW, la parella es mostra riallera i feliç, com si estiguessin vivint el seu propi compte de fades. Cap dels dos buscava l’amor, però el destí, tan capritxós i misteriós, va ajuntar aquesta noia andorrana amb el jove d’Alàs… i el resultat és meravellós!

L’acte civil de casament va tenir lloc a Andorra la Vella, mentre que l’Art Hotel es va vestir de festa per a la celebració. Més de 90 persones, entre familiars i amics íntims, van assistir a la vetllada que va marcar l’inici d’una nova vida per als enamorats.