Una doble celebració, original, divertida i molt emotiva

El passat dia 22 de febrer del 2020 tenir lloc la celebració del bateig de l’Otto Pallerola, un nen preciós que va arribar al món el març de l’any passat, fruit de la unió i l’amor que es professen l’Edmon Pallerola i la Signe Monika Pallerola.

La cerimònia religiosa va tenir lloc a la renovada església de Sant Julià i Sant Germà i l’encarregat de l’ofici eclesiàstic va ser Mossèn Pepe Chisvert, rector de la parròquia laurediana. Fins aquí tot normal, però l’acte va comptar també amb un component emocional afegit, ja que Mossèn Pepe va improvisar una benedicció especial per als feliços pares, a manera de casament, redoblant així l’emotivitat d’aquesta celebració i convertint-la en un record  inesborrable.

Bateig d'Otto PallerolaL’Edmon i la Signe es van conèixer el setembre del 2016, a la localitat suïssa de Ginebra. Ell acabava d’aterrar un mes abans, ja que Crèdit Andorrà l’havia destinat al país transalpí per a dirigir la seva entitat suïssa. Per la seva banda, ella estava al capdavant del departament de finances d’una altra entitat financera d’aquell país. I, sigui per casualitat o perquè el destí és així de capriciós, es van trobar i va començar la seva història d’amor.

Celebració del bateig d'Otto Pallerola a Sant Julià de LòriaL’inici de la relació va comptar amb un component molt recurrent, em pots ensenyar la ciutat? I, com no podia ser d’una altra manera, la Signe, molt amablement, li va ensenyar la ciutat, però també li va obrir una llum d’esperança al seu cor. Un mes després, l’octubre del 2016, es van prometre i el desembre del 2016 van tornar per establir-se definitivament a Andorra. Al nostre país, la parella va enfortir, encara més, la seva relació i, el juliol del 2017, es van casar mitjançant una cerimònia civil, ja que la Signe és Suècia i no professa la religió catòlica.

Otto Pallerola amb els seus padrinsMolts són els atributs que l’Edmon destaca de la Signe, com ara la dedicació i l’abnegació que té per ajudar als altres, a través d’ONG’s; l’estima que professa als altres fills de l’Edmon, ja que, a causa d’una terrible malaltia, va enviduar i es va quedar a càrrec de dos fills, l’Eloi i l’Artur. Però, sobretot, el va sorprendre que una persona formada en temes financers, fos una gran amant de les lletres i que tingués un profund coneixement literari. Amb tots els arguments a favor, l’única cosa que li faltava a la parella era un fill en comú. Però aquesta circumstància tampoc es va fer esperar i, el 18 de març del 2019, a Ordino, va venir al món l’Otto Pallerola Albin, el primer fill de la feliç parella.

Celebració del bateig d'Otto PallerolaPerò, després de gairebé tres anys de relació i dos com a matrimoni civil L’Edmon i la Signe volien celebrar el bateig del seu primer fill com a parella i, malgrat que la Signe no professa la religió catòlica, però sí que li té una especial simpatia, el rector de Sant Julià els va proposar una benedicció especial per a lligar la seva unió civil amb un acte religiós. Mossèm Pepe Chisvert és el Messi del sacerdoci i, igual que l’argentí, és capaç de trenar algunes jugades que deixen bocabadats als més fervorosos feligresos. Es pren la seva feina amb devoció i gran professionalitat i viu cada esdeveniment amb tanta passió, que segur que recorda cada ofici, tant o més que els protagonistes de les diferents celebracions.

Otto Pallerola i la seva famíliaAixí que, la celebració, més aviat inusual, va comptar amb moments de tendresa, de distensió i, perquè no?, algun de divertit. L’Edmon i la Signe van comptar amb la presència dels seus familiars més propers, així com alguns amics de la parella, que van voler compartir aquest moment tan especial. Després de la cerimònia religiosa, tots els assistents a l’esdeveniment, es van desplaçar a la Pizzeria Venècia, on van poder gaudir d’un còctel de recepció, xampany i altres aperitius.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.